Aerteknika

Brandul german Liebherr oferă 10 ani garantie la produsele frigorifice

campanie Liebherr, aparate frigorifice
vizualizari

Liebherr sărbătorește 10 ani de prezență pe piața din România, ocazie cu care lansează o campanie aniversară oferind 10 ani garanție pentru 10 produse selectate și concursuri cu premii atractive.

Perioada campaniei: 15 iulie - 31 august 2018

Liebherr, companie înființată în anul 1949 ca o afacere de familie, a devenit astăzi unul dintre cei mai importanți producători mondiali de aparatură frigorifică de înaltă calitate, cu un grup de peste 130 de companii, o cifră de afaceri de 9,845 miliarde de euro în 2017 și 43.869 de angajați pe toate continentele. De-a lungul timpului, produsele Liebherr au obținut numeroase premii în cadrul unor competiții precum Plus X Award, Red Dot Award, Kitchen Innovation sau Stiftung Warentest.

Pe piața din România, Liebherr Electrocasnice a ales să lucreze exclusiv cu compania Marelvi, care de 10 ani este unic importator și distribuitor al produselor. În primii 3 ani de activitate în țara noastră, Liebherr a avut o creștere explozivă de peste 200%, iar în anii care au urmat a reușit să pătrundă pe toate canalele de comercializare, păstrând o creștere constantă de aproximativ 25% în fiecare an. În 2018, piața de produse frigorifice a fost în creștere cu 2.5% ca număr de unități, iar Liebherr a păstrat acest trend în evoluția vânzărilor sale.

Liebherr

Liebherr a fost primul brand care a implementat multe idei inovatoare, idei care au devenit caracteristici standard la produsele frigorifice din ziua de azi. De exemplu, tehnologia BioFresh care oferă legumelor și fructelor climatul perfect pentru o prospețime îndelungată. Aceasta menține alimentele la o temperatură puțin peste 0°C, la umiditatea ideală, păstrând astfel alimentele proaspete pentru o perioadă mult mai îndelungată decât în frigiderele obișnuite, conservând vitaminele și mineralele, gustul delicat și aspectul atractiv.fresh

Ca o promisiune a continuității realizării unor produse inovatoare, prin folosirea materialelor de calitate exceptională si tehnologiilor de producţie dintre cele mai moderne, și ca o răsplată pentru încrederea acordată de clienții din întreaga țară pe parcursul acestui deceniu, Liebherr Electrocasnice oferă 10 ani de garanție la 10 produse selectate, dar și o combină frigorifică cu BioFresh cadou, la concursul organizat pe site-ul aniversar https://10ani.liebherr-electrocasnice.ro/.

Încă de la început, am știut că mai presus de produsele pe care le distribuim, clienții noștri sunt cei mai importanți. Știm că fără ei și fără încrederea lor nu am fi ajuns astăzi aici. Acesta este și motivul pentru care această aniversare este dedicată lor, prin intermediul campaniei „Un deceniu de calitate garantată”. Vrem să îi asigurăm că vom fi aici și peste 10 ani și,  sperăm noi,  peste încă mulți alții, iar nivelul calității produselor Liebherr va fi unul de primă clasă. Daniela Bîzgan, Director General Marelvi.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019