Aerteknika

Delta Studio isi extinde afacerea in Cluj, inaugurand doua showroomuri, in parteneriat cu producatori de varf: Kerama Marazzi si Porcelanosa

showroom Delta Studio Cluj Napoca
vizualizari

Compania romaneasca Delta Studio, lider national in domeniul designului de interior, a inaugurat joi, 10 mai, noul showroom din strada Bucuresti nr. 89, Cluj-Napoca, realizat in colaborare cu Kerama Marazzi. La eveniment au participat peste 100 dintre cei mai cunoscuti arhitecti din Cluj, alaturi de conducerea celor doua firme.

Cu o experienta de peste 20 de ani, Delta Studio este lider pe piata amenajarilor interioare de lux din Romania, detinand in prezent o retea de 12 showroomuri in 9 orase din Romania.

Delta Studio importa produse de varf realizate de Kerama Marazzi, fabricile din Rusia ale grupului Marazzi, cel mai cunoscut producator de placi ceramice la nivel mondial. Produsele sunt create conform celor mai noi tendinte in design si tehnologie. Preturile sunt accesibile pietei din Romania, datorita costurilor de productie (in special materie prima si energie) mult mai competitive in Rusia comparativ cu UE. Diferenta de pret pentru produse absolut similare este de 30-40%, suficient pentru a se incadra in bugetele romanilor, aspect ce ii multumeste in mod special pe arhitecti, dandu-le posibilitatea sa implementeze proiecte de design interior conform dorintelor, depasind restrictia impusa de bugetul disponibil.

showroom Delta Studio Cluj Napoca

Dragos Bonea, director general Delta Studio, a declarat:

„Sunt foarte multumit de rezultatul parteneriatului pe care l-am dezvoltat in ultimii 3 ani cu Kerama Marazzi. Una dintre directiile de actiune in cadrul acestui parteneriat este deschiderea unei retele de showroomuri exclusive Kerama Marazzi, printr-un proiect de investitie comun in valoare de peste un milion de euro, care se va desfasura pe parcursul a 3 ani. Prima locatie inaugurata in toamna anului trecut in Bucuresti a fost un real succes, acum o inauguram pe cea din Cluj, considerand Clujul al doilea oras dupa Bucuresti din punctul de vedere al potentialului pietei imobiliare si vizam inca 10-12 orase.”

Un parteneriat similar se dezvolta cu grupul spaniol Porcelanosa, care se adreseaza segmentului de lux. Dupa inaugurarea in aprilie 2018 a primului showroom Porcelanosa din Bucuresti, se lucreaza la urmatorul showroom, cel din Cluj-Napoca, ce va fi inaugurat in luna iunie 2018.

Vizitatorii pot vizita noul showroom Delta Studio monobrand Kerama Marazzi pe str. Bucuresti nr. 89, Cluj-Napoca.

www.deltastudio.ro

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Oil&Gas Black Sea Summit

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romanian Energy Efficient Forum 2018

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare