Intalnire de lucru AFPR-ISCIR, 7-8.03.2013

122 vizualizari
intalnire de lucru
Distribuie pe

In zilele de 7-8.03.2013, Asociatia Formatorilor Privati din Romania (AFPR) a organizat la Olanesti, jud. Valcea, o intalnire de lucru AFPR-ISCIR, la care au participat un numar de 60 de reprezentanti ai Furnizorilor de formare profesionala, precum si conducerea ISCIR.
Intalnirea a fost animata de sinceritatea partilor participante precum si de dorinta de evaluare a unor probleme specifice formarii profesionale din domeniul ISCIR.
Ambele parti au discutat, analizat si dezbatut aspecte ale colaborarii care pot duce pe viitor la imbunatatirea activitatii cat si a codului legislativ specific domeniului ISCIR.

La intalnire au participat din partea ISCIR urmatoarele persoane: Inspector de Stat Sef ing. Marian Raducanu, Director Directia Inspectie, Supraveghere a Pietei și Reglementare, ing. Daniel Catalin Motounu, Sef Birou Avizari/Autorizari, ing. Ana Cristina Tudose precum si Inspectorii Sefi ai Inspectiilor Teritoriale ISCIR.

AFPR considera ca prima intalnire de acest fel a fost un succes si reprezinta un model de colaborare cu o autoritate a statului pe care si-o doreste extinsa si in alte domenii cu alti reprezentanti ai statului.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 14.000 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 822.576 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.334 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video