Wilo aduce viitorul la Frankfurt

wilo

Fie ca vorbim despre programul de dezvoltare al noii fabrici de tip “Smart Factory” de la sediul central din Dortmund, de implementarea Industry 4.0 sau de portofoliul de pompe inovative, Wilo se pregateste pentru provocarea viitorului. Sub motto-ul „Wilo brings the future”, producatorul de pompe va prezenta produse digitale inovative precum si inovatii in servicii in cadrul expozitiei internationale ISH 2017 pentru tehnologii in constructii, energie, HVAC si energii regenerabile ce va avea loc intre 14 si 18 martie, la Frankfurt.

In pavilionul 9.1, standurile B/C/D 46, Wilo va stabili noi standarde, prezentand produse, servicii si tehnologii de varf. Wilo prezinta acum solutiile pentru viitor, punand accent pe cresterea solutiilor digitale in domeniul pompelor. In acest sens, atentia este directionata, in primul rand, pe tendintele globale, dezvoltarea lor viitoare, precum si efectele acestora asupra oamenilor si a economiei. Acestea inseamna solutii personalizate si produse noi foarte economice si inteligente - create cu scopul de a va face viata mai usoara.

Pe langa solutiile din zona aplicatiilor in constructii, Wilo va prezenta, de asemenea, inovatiile din portofoliul de produse OEM precum si multe alte produse, cum ar fi o noua generatie de circulatoare. Wilo este astfel intotdeauna cu un pas inainte, oferind astazi clientilor sai, avantajele de maine.

Mai multe detalii despre noutatile Wilo la ISH 2017 gasiti aici: goo.gl/JynulD
www.wilo.ro
 

Adauga Comentarii

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare