Tocătoarele de grădină. De ce sunt indispensabile în orice gospodărie?

3 vizualizari
Tocătoarele de grădină
Distribuie pe

O casă curată și îngrijită are nevoie de o grădină pe măsură! Dar cum procedăm atunci când nu mai facem față frunzelor, crengilor și altor resturi vegetale, care se acumulează zi de zi în grădina noastră?

Ba chiar mai mult, sunt spulberate de vânt și ajung până în pragul casei noastre și ne întâmpină jucăușe. Ei bine, în primul rând rămânem calmi și apoi începem să căutăm pe internet sau în magazin, dacă avem posibilitatea, un utilaj care să ne ajute să scăpăm de acest coșmar de toamnă, care ne ține zi de zi, în grădină, în frig, cu grebla în mână și cu dureri de spate. Căutăm așadar, un tocător de grădină. De ce? Iată câteva motive pentru care considerăm că un tocător de grădină este indispensabil pentru orice gospodărie:

viking ge 1031 tocator electric de resturi vegetale 22973 2 1567526795

  1. Treaba într-o grădină nu se termină niciodată! Și nu-i așa că ar fi frumos, dacă din când în când ai avea parte de ajutorul unor utilaje profesionale care să îți facă viața mai ușoară? Dacă vara se coc majoritatea fructelor și legumelor, iar o parte din flori își încheie ciclul de viață, toamna este anotimpul în care avem de-a face cu o multitudine de resturi vegetale cărora trebuie să le faci față.

  2. Economisești timp, bani și efort. Dacă în mod normal, ai fi fost nevoit să încarci remorca și să transporți resturile vegetale până la groapa de gunoi, atunci când ai un tocător de grădină, toate crengile și frunzele din grădină vor fi introduse în acesta, reducând volumul lor, în medie, cu până la 75%.

  3. Poți transforma resturile vegetale în compost. Tocătorul de grădină are avantajul de a transforma crengile și alte resturi vegetale în compost, pe care îl poți reîntoarce în natură sub formă de îngrășământ pentru sol.

Acum că am lămurit aceste aspecte, este timpul să ne gândim ce tip de tocător este mai potrivit pentru grădina ta, în funcție de suprafața pe care o ai și resturile vegetale ce trebuie tocate. Astfel, dacă deții o grădină decorativă simplă, de recreere, atunci un tocător ce utilizează curent alternativ ar trebui să fie suficient pentru lucrările pe care urmează să le realizezi. Însă, dacă ești un grădinar sau pomicultor amator și ai o grădină mare, atunci ar trebui să te orientezi către un tocător de resturi vegetale cu motor pe benzină, pentru mai multă putere și independență în mișcare.

În ambele cazuri, avem soluția salvatoare pe magazinul online de scule electrice de mână și accesorii, Tehnic Bazar. Astfel, tocatorul electric de resturi vegetale VIKING GE 103,1 de 1800 W este dotat cu un disc multifuncțional cu cioc de rupere, cu cuțit de mărunțit comutant, cuțit în formă de morișcă și contracuțit din aluminiu. Astfel că munca în grădină va deveni o plăcere, în timp ce toate crengile vor deveni o amintire, fiind mărunțite cu ușurință cu ajutorul utilajului.
viking ge 1031 tocator electric de resturi vegetale 22973 3 1567526795

De asemenea, în cazul tocătoarelor pe benzină, recomandarea noastră merge către tocătorul Stihl GH 370 S, un adevărat expert în mărunțirea crengilor ușor mai groase cu rapiditate și eficiență. Unitatea de tăiere Multi Cut 370 toacă rapid bucățile de arbori și gard viu de esenţă tare în resturi mărunte datorită lamelor care se rotesc cu viteză de până la 3.000 rpm pentru a se asigura că la sfârșit rămân doar tocături fine. Astfel, acționat de un motor puternic pe benzină, tocătorul de grădină poate face față ramurilor de până la 45 mm grosime, chiar și celor cu lăstari laterali, care vor fi ușor de introdus în tocătorul de lemn prin canalul de alimentare larg și înclinat.
stihl gh 370 s tocator pe benzina 35605 1 1598861881

Pentru mai multe informații și modele, vă așteptăm să ne vizitati pe TehnicBazar.ro, unde puteți vedea caracteristicile complete ale produselor și le puteți compara cu altele similare astfel încât să vă hotărâți cât mai rapid care este modelul cel mai potrivit pentru dumneavoastră!

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video