Bateria de bucatarie cu design dublu arcuit KLUDI E-GO, premiata la Plus X Awards 2012

58 vizualizari
KLUDI E-GO
Distribuie pe
Noua versiune KLUDI E-GO, prima baterie de bucatarie hibrid din lume, a fost premiata recent la cinci categorii de catre juriul Plus X Award, cea mai ravnita distinctie pentru inovatii in tehnologie la nivel international. Astfel, Plus X Award a apreciat Design-ul Sofisticat, Usurinta in Folosire, Functionalitatea Rafinata si Inalta Calitate a noii KLUDI E-GO, care, in plus, a fost desemnata si „Cel mai bun produs al anului 2012” la categoria baterii pentru bucatarie.

Aceasta recunoastere vine ca o accentuare a designului si functiilor deosebite pe care gama de produse KLUDI E-GO le ofera, in contextul in care si prima versiune a bateriei de bucatarie a fost premiata in 2010 cu Plus X Award la categoriile Design si Functionalitate.

Noua KLUDI E-GO, gandita ca o completare a gamei de baterii pentru bucatarie a producatorului german, prezinta, in mod clar, tot ce este posibil din punct de vedere tehnic si optic la un produs de bucatarie, creand o simbioza unica intre forma si functii.

 
Cu un design dublu arcuit, noua KLUDI E-GO este realmente diferita. Datorita furtunului separat de elementul metalic, placat cu crom, pipa bateriei poate fi rotita la un unghi de 360 de grade. Forma, ce confera stabilitate bateriei de bucatarie, permite KLUDI E-GO sa aiba rezultate impresionante de rezistenta in timp.

In plus, tehnologia hibrid a KLUDI E-GO, o inovatie brevetata de compania germana, este unica in lume, deoarece bateria poate fi controlata atat manual, cat si electronic, in functie de preferinta utilizatorului. Sistemul hibrid dezvoltat special pentru KLUDI E-GO ofera astfel o multitudine de functii, asa incat aceasta baterie a devenit partenerul perfect intr-o bucatarie moderna.

Operarea manuala este posibila in orice moment prin manevrarea levei aflata in partea laterala a bateriei, in timp ce senzorul de miscare al noii baterii KLUDI E-GO este in permanenta activ. Este de ajuns sa va apropiati mainile de baterie si apa va incepe sa curga. Aceasta functie este foarte utila mai ales in timpul gatitului, cand aveti mainile ocupate cu mai multe ustensile de bucatarie in acelasi timp. In plus, totul este igienic, nefiind nevoie sa atingeti bateria.

In Romania, bateria de bucatarie KLUDI E-GO cu design dublu arcuit este disponibila in showroom-uri si la magazinele specializate la preturi cuprinse intre 2.200 de lei si 2.700 de lei, cu TVA inclus.


Premiul Plus X Award
Premiul „Plus X Award”, fondat in 2004, este cea mai importanta distinctie la nivel international care premiaza inovatia si care este acordata pentru tehnologie, sport si stil de viata. Alaturi de industriile deja fundamentate, incepand cu 2011 acest premiu a inclus o sectiune noua care a devenit permanenta, specializata pe produsele din industria baii si a bucatariei. Mai mult de 130 de membri ai juriului, experti independenti din 32 de tari, petrec cateva saptamani evaluand produsele cele mai performante si cele mai inovatoare in cadrul categoriilor de inovatie, inalta calitate, design, usurinta in utilizare, functionalitate, ecologie si ergonomie. Pentru mai multe informatii, puteti accesa site-ul www.plusxaward.com

Despre Kludi
Kludi este lider de piata in segmentul bateriilor de bucatarie in Germania, Austria si Elvetia. Fondata in Germania in anul 1926, compania are, in prezent, peste 1.000 de angajati in toata lumea si o cifra de afaceri de aproximativ 100 milioane de Euro. Kludi dezvolta si produce baterii de lux pentru baie si bucatarie, sisteme de dus si accesorii pentru baie, precum si baterii medicale pentru clinici. Compania detine fabrici in Germania, Austria, Ungaria, Polonia, un joint-venture Kludi – RAK in Emiratele Arabe Unite si centre de comercializare in Romania, Germania, Austria, Olanda, Franta, Polonia, Ungaria, Elvetia, Republica Ceha, Slovacia, Rusia, Dubai, Thailanda. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.kludi.ro

Pentru informatii despre Kludi Romania va rugam sa o contactati pe Ana Maria Nitoi, Media Associate, GolinHarris Bucuresti, la adresa ANitoi@golinharris.com sau la telefon 0742.100.657.


 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 33.000 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 900 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video