Cea de-a opta editie a concursului de design jumpthegap a debutat la Moscova

96 vizualizari
A opta ediție a concursului de design jumpthegap
Distribuie pe
  • Odată cu prezentarea concursului de design Roca International jumpthegap® de la Moscova, pe 10 octombrie 2018, a început și perioada de înscrieri.
  • În cele șapte ediții anterioare, concursul a avut, în total, peste 20.600 de participanți din 134 de țări, devenind un punct de referință global în competițiile de design.
  • Căutând noi concepte inovatoare și sustenabile pentru spațiul de baie al viitorului, concursul promovat de Roca este o platformă pentru tinerii arhitecți și designeri dornici să își demonstreze talentul.

Cea de a opta ediție a competiției internaționale de design jumpthegap®, promovată de Roca, a fost prezentată pe data de 10 octombrie 2018, în cadrul unui eveniment găzduit de Muzeul de Arhitectură de Stat Schusev din Moscova (Rusia). Cu această ocazie, au fost dezvăluite toate detaliile noii ediții a concursului și s-au deschis oficial înregistrările pe website-ul oficial al competiției.

Cunoscută la nivel mondial, competiția pune la dispoziție o platformă unde studenții și profesioniștii din arhitectura și design-ul internațional, cu vârsta sub 40 de ani, își pot demonstra talentul oferind soluții conceptuale, sustenabile și inovatoare pentru spațiile de baie din viitor. De la prima ediție din 2004, jumpthegap® a avut sprijinul BCD Barcelona Centre de Disseny (Centrul de Design din Barcelona), având peste 20,600 de participanți din 134 de țări din toată lumea, de-a lungul celor șapte ediții.

Categorii și premii

Trei premii vor fi acordate în cadrul concursului: la categoria Profesori și Studenti există un premiu de 10.000 € pentru fiecare; premiul special de sustenabilitate We Are Water ajunge la 6.000 €.

Toate detaliile competiției pot fi găsite pe pagina oficială: www.jumpthegap.net

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video