Cele mai intalnite 4 aplicatii ale produselor SFA

81 vizualizari
sanidouche
Distribuie pe

Modelele cel mai des utilizate:
Sanitop Silence, Sanipro XR Silence, Sanidouche si Sanivite Silence

Cei 7 ani de activitate in Romania si cei peste 55 de ani pe plan mondial, confirma inca o data ca SFA este solutia potrivita cand vine vorba despre renovari si despre noi proiecte de constructii.
In urma unui sondaj efectuat in cadrul distribuitorilor si utilizatorilor finali, s-a putut face un top cu cele mai intalnite 4 aplicatii ale produselor SFA.

1. WC de serviciu (intr-un spatiu initial prevazut cu alta destinatie: camara, nisa in apartament, dressing) - SANITOP Silence

SANITOP Silence este echipamentul adaptabil la o toaleta obisnuita si la un lavoar. SANITOP ofera libertatea de a plasa un lavoar si un wc suplimentar, exact acolo unde se doreste. Apele uzate sunt evacuate pana la 5 m vertical sau pana la 100 m orizontal, pe diametre mici (22-32 mm).

2. Baie completa (la subsol, mansarda, sau in spatii recompartimentate) - SANIPRO XR Silence

Sistemul economic SANIPRO XR Silence este dotat cu un motor mai puternic, pentru evacuarea apelor uzate dintr-o sala de baie complet utilata (WC, lavoar, dus, bideu), pana la 5 metri pe verticala - deci mai mult de un etaj, sau pana la 100 m distanta pe orizontala.

3. O baie fara WC (aplicatii comune: un lavoar pentru angajati, dusuri la o sala de sport sau aplicatii mai particulare: evacuarea apelor uzate de la scaunul stomatologic) - SANIDOUCHE

Dimensiunile reduse si acordurile aflate la inaltime mica sunt special proiectate pentru a permite sistemului SANIDOUCHE sa se integreze perfect sub cadita de dus, sau foarte discret, chiar si intr-o piesa de mobilier de baie. Un alt avantaj practic: la una din intrarile laterale ale echipamentului se poate conecta un lavoar sau un bideu.

4. Evacuarea apelor uzate cu temperaturi ridicate (o minibucatarie pentru angajati, o chiuveta pentru spalat pahare intr-un bar) - SANIVITE Silence

SANIVITE Silence este o pompa care permite evacuarea apelor uzate cu o temperatura ridicata, pana la 5 m inaltime. Este sistemul ideal pentru dusuri sau pentru colectarea apelor uzate dintr-o bucatarie complet echipata (masina de spalat vase, chiuveta, masina de spalat rufe), aflata sub sau la departare de conducta de evacuare.

Pentru a afla cel mai apropiat distribuitor faceti clic aici.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele SFA prezentate in articol, faceti clic pe pozele prezentate.

SFA SANIFLO SRL
Timisoara,
str. Leonard Nicolae 2A
Tel. 0256.245.092
Email: info@saniflo.ro
Web: www.saniflo.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 33.000 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 900 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video