Cum puteti amplasa obiecte sanitare in orice loc din casa?

205 vizualizari
sfa2
Distribuie pe


Gama SFA de sanipompe (= pompe cu tocator) va permite adaugarea de obiecte sanitare suplimentare in orice loc din casa, chiar si in locuri dificile, unde altfel ar fi imposibil sau foarte costisitor sa montati obiecte sanitare (utilizand principiul scurgerii gravitationale).

POMPE SAU SANIPOMPE?
Daca doriti adaugarea unui WC sau a unei bai suplimentare, trebuie sa folositi o pompa cu tocator SFA. O pompa cu tocator (sanipompa) este practic un ansamblu motor-tocator, ce se roteste cu 2800 de rotatii pe minut, si marunteste totul in particule fine, care pot fi apoi evacuate prin tevi de diametre mici (22-32 mm).
Cu o gama de sanipompe capabile sa preia apele uzate de la o baie sau chiar de la o casa intreaga, renovarile dvs. nu vor necesita lucrari majore, echipamentele SFA putand fi instalate pe orice suprafete deja finisate, fara a fi deci necesara distrugerea acestor suprafete. Ele pot fi instalate chiar si sub nivelul canalizarii.
Imbunatatirile majore din punct de vedere tehnologic ale sistemelor SFA, ce constau intr-o eficienta hidraulica sporita, fac ca zgomotul de functionare al sanipompelor sa nu se diferentieze de zgomotul de fond dintr-un apartament.

Apele uzate care provin de la obiecte sanitare ca: un lavoar, un dus, o chiuveta de bucatarie, o masina de spalat (exceptand deci vasul de WC), pot fi evacuate cu ajutorul pompelor SFA.
Gama noastra de pompe este ideala pentru renovarea fie a locuintei, fie a biroului, datorita faptului ca va permite sa instalati o bucatarie, o spalatorie sau doar un dus ori un lavoar, oriunde doriti, chiar si la o distanta mare de coloana principala de scurgere, si chiar sub nivelul canalizarii principale. Datorita faptului ca aceste sisteme pot pompa apele uzate fara a se baza pe gravitatie, nu veti fi nevoiti sa spargeti peretii sau sa treceti cu tevile si pe la vecini, putand merge cu traseul de evacuare pe langa peretele dvs. sau prin tavanul fals.

Echipamentele SFA se potrivesc oricarei aplicatii - fie ea in apartament, casa, imobil de birouri, spatiu public, zona comerciala. Aveti libertatea sa amplasati obiectele sanitare acolo unde doriti. Acum dumneavoastra decideti locul in care sa instalati un wc, o sala de baie completa, un dus sau o chiuveta (chiar si de bucatarie). Aveti nevoie doar de alimentare cu apa pana la locul dorit, alimentare electrica pentru pompa SFA si un tub de evacuare de diametru mic.

Gama de uz casnic
Imaginati-va libertatea amenajarilor fara restrictii!
Cand va ganditi la renovari sau la o noua constructie, puteti maximiza proiectul prin adaugarea de obiecte sanitare oriunde, rapid, si eficient din punct de vedere al costurilor.
Sanipompele si pompele SFA sunt folosite pe scara larga pentru diverse aplicatii, si permit instalarea unui wc, unei bai (complete), unei bucatarii sau spalatorii, oriunde, fie ca e vorba de:
» o casa
» un apartament, o garsoniera
» sau o casa de vacanta

Gama comerciala / de uz intensiv
Gama comerciala SFA cuprinde pompe, pompe cu tocator si statii de pompare performante.
Motoarele si sistemele de tocare din gama comerciala SFA au fost concepute pentru a raspunde cerintelor de instalare si utilizare intensiva din spatiile destinate diferitelor tipuri de colectivitati.
Gama comerciala SFA raspunde nevoilor intalnite in aplicatiile de uz intensiv, cum ar fi:
» birouri de intreprinderi si administratii
» hoteluri, pensiuni, restaurante, baruri, cluburi
» scoli, sali de sport, centre spa, spalatorii profesionale
» spitale, cabinete medicale, camine pentru persoane in varsta
» aeroporturi, muzee
» centre comerciale
» uzine, hale de depozitare, etc...

Noutatea anului 2014 o reprezinta introducerea noilor modele de uz intensiv din gama SANICUBIC, cu indice de protectie IP 68 si modul de comanda si control la distanta.

SFA SANIFLO SRL
Str. Leonard Nicolae, Nr. 2A
cod postal 300454
Timisoara, Romania
T: +40 256 245.092
F: +40 256 245.029
E: info@saniflo.ro

www.saniflo.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 33.000 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 900 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video