Excelenta designului scandinav intr-o amenajare moderna de la Kuma

Kuma lavoar

Noile colectii pentru baie si bucatarie de la Kuma reinterpreteaza liniile traditionale si imbina aspectul estetic cu cel functional, fara a sacrifica designul, intr-o mare varietate de produse diferite.

Concepute pentru utilizarea de zi cu zi si pentru toate gusturile, noile colectii sunt caracterizate de linii precise, proportionalesi de solutii inovatoare care regandesc arhitectura traditionala a obiectului, transformandu-l intr-un adevarat obiect de design. Acesta este un mod mai elegant de a vedea designul pentru baie, bucatarie sau spatii publice, precum si functiunile acestora. Totul pentru ca tu sa te bucuri de ce este mai bun, oriunde te-ai afla.

Acum poti da frau liber imaginatiei tale. La Kuma poti alege dintr-o gama variata de culori, materiale si forme, foarte potrivite pentru atmosfera intima de acasa, dar si pentru spatiile publice. 10 grupe de materiale in peste 75 de culori reprezinta un adevarat univers al posibilitatilor, cu un element comun: detaliile subtile, care confera produselor un plusde stil şi originalitate.

Amenajarile cu produse Kuma sunt o adevarata bucurie pentru simturi. Excelenta designului scandinav se reflecta armonios in noile colectii Kuma, adevarate opere de arta, care ofera performante tehnice excelente. Produsele sunt rezistente la stres chimic, fizic si mecanic, precum si termic, uzura si pete. Kuma furnizeaza o gama larga de produse, de la chiuvete si lavoare, la blaturi de lucru pentru bucatarie, blaturi speciale pentru receptii de hotel, baruri sau birouri. Caracteristica esentiala a acestora este aceea ca intre blat si lavoar, in cazul bailor, respectiv intre blat si chiuveta in cazul bucatariilor, nimic nu este incastrat sau alipit, lavoarele si chiuvetele fiind turnate continuu cu blatul. Acestaeste un castig urias, atat din punct de vedere al designului cat si din punct de vedere al intretinerii produsului.

La cerere, toate produsele pot fi facute pe masura, pentru a satisface orice solicitare specifica.
Optand pentru un produs Kuma vei avea, pe langa bucuria data de un obiect frumos, functional si trainic, si satisfactia alegerii unui produs cu design scandinav, fabricat in Romania.

Fii diferit! Alegeun concept diferit, un design care imbunatateste senzatia tactila, oferind in acelasi timp, un efect vizual unic. Alege un produs cu finisaj inconfundabil si original, o completare perfecta pentru casa ta.
Be different. Choose design. Choose KUMA.

KUMA Romania este o companie daneza-romana infiintata in 1998, subsidiara a Kuma A.S. din Danemarca.
Designul nordic minimalist, tehnologia moderna, standardele inalte de productie si fabricatie, permit obtinerea unor produse de o calitate deosebita, pentru piata din Romania, peninsula Scandinava si alte tari din Europa.

http://www.kumaromania.ro

Adauga Comentarii

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare