GROHE Zero, un aliaj de alama inovativ

180 vizualizari
Grohe Zero
Distribuie pe


Armaturi fara plumb, rezistente la coroziune, cu aliajul GROHE Zero

Munca de cercetare asidua, dezvoltarea creativa si multa determinare, au condus la o inovatie unica – un aliaj de alama pentru armaturi care ofera o mai mare rezistenta la coroziune si depaseste reglementarile internationale privind integritatea apei potabile. Aliajul GROHE Zero este calea de urmat.

Calea spre maxima conformitate
Armaturile GROHE sunt renumite pentru respectarea celor mai stricte standarde si regulamente privind fitingurile pentru apa la nivel mondial. Cu toate acestea, GROHE considera ca simpla conformitate nu este de ajuns. Fiind un lider al industriei la nivel global, cu un istoric lung in aducerea tehnologiilor inovatoare pe piata, GROHE continua sa ridice stacheta. Parte a angajamentului sau de a ajuta la promovarea tehnologiei, GROHE a dorit sa creeze un aliaj de alama inovator.
Noua formula a materialului a fost dezvoltata prin munca de cercetare si dezvoltare asidua, la centrul de topire al GROHE unde productia interna de alama a permis companiei experimentarea cu diferite raporturi de amestecare si testarea diferitelor rezultate.

Formula proprie dezvoltata de angajatii GROHE este un aliaj de alama de calitate inalta, GROHE Zero este o inovatie originala GROHE. Noul material beneficiaza de zeci de ani de experienta a producatorilor de armaturi pentru apa din toata lumea. Indiferent ca este vorba de standardele americane stricte referitoare la continutul de plumb sau la cel de zinc stabilite de autoritatile australiene, GROHE detine cunostinte de specialitate si expertiza necesara pentru a satisface toate cerintele internationale.

Un singur aliaj de alama pentru toate pietele
GROHE Zero se angajeaza sa respecte toate normele internationale privind apa potabila, indiferent cat de stricte. De aceea, GROHE Zero va fi singurul aliaj de alama utilizat la fabricarea armaturilor GROHE din toata lumea. Acest aliaj nu doar este in concordanta cu reglementarile din prezent dar respecta, de asemenea, cele mai stricte reglementari privind apa potabila care vor intra in vigoare in Germania in decembrie 2013. GROHE Zero este de cinci ori mai rezistent la coroziune si contine 90% mai putin plumb decat alama conventionala. Noul material este conform cu criteriile internationale privind utilizarea metalelor grele, precum plumbul sau zincul. Proportia mai mare de cupru rezulta in rezistenta sporita la coroziune, sporind in acelasi timp functionalitatea si longevitatea armaturilor pentru apa.

Longevitate sporita
Numele GROHE Zero exprima un angajament de a oferi fitinguri pentru apa de cea mai inalta calitate, folosind tehnologie de ultima generatie. Absenta coroziunii si conformitatea cu cele mai recente regulamente inseamna ca Grohe poate satisface cerintele celor mai exigenti consumatori, care sunt din ce in ce mai constienti de problemele de sanatate care pot aparea si aleg produse de cea mai buna calitate pentru a se simti in siguranta. In acelasi timp, noul material este o alegere perfecta in medii precum spitale, case de ingrijire sau alte medii cu cerinte ridicate de igiena.
Trecerea la noul material este marcata de colectia GROHE Grandera™ si de gamele Eurodisc Cosmopolitan si Europlus.

GROHE Zero – inovatie GROHE in Germania.

                  Grohe Zero                                              Alama

Baterie Eurodisc Cosmopolitan produsa din material GROHE Zero


GROHE develops innovative brass alloy
Lead-free, corrosion-resistant water fittings thanks to GROHE Zero alloy

All of mankind`s great inventions take a lot of time, hard work and innovative thinking, as well as the courage to break new ground. GROHE Zero, too, originated as an ambitious idea. Extensive research, creative development and lots of determination have led to a unique innovation – a brass alloy for water fittings that offers even greater resistance against corrosion and exceeds international regulations on drinking-water integrity. GROHE Zero marks the way forward.
GROHE Zero is a genuine GROHE innovation. The new material benefits from decades of experience gained from manufacturing water fittings for different markets around the globe. Whether it is lead-free brass to strict U.S. standards or the high levels of dezincification resistance stipulated by the Australian authorities, GROHE has the specialist knowledge and expertise to meet all international requirements.
GROHE Zero is committed to meeting all international drinking water regulations, no matter how stringent. This is why, going forward, GROHE Zero will be the only brass alloy used for the manufacture of GROHE water fittings worldwide.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 33.000 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 900 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video