Aerteknika

HI-MACS lanseaza noua colectie de chiuvete bucatarie si lavoare baie

Hi-Macs
vizualizari

Funcționalitate perfectă și design elegant pentru bucătării, băi și domeniul medical
După mai mult de 25 de ani de experiență pe piața compozitelor LG Hausys lansează noi colecții Hi-Macs: noile chiuvete de bucătărie și lavoare de baie sunt realizate printr-un proces de turnare de înaltă tehnologie ce asigură cea mai bună calitate a produsului.
Noua colecție de chiuvete de bucătărie și lavoare de baie HI-MACS include 18 modele ce oferă designerilor numeroase opțiuni pentru toalete, bucătării, clinici medicale etc. În toate cazurile designerii pot propune chiuvete ce se îmbină invizibil cu blatul, rezultând un mediu cu igienă ridicată.

Toate chiuvetele de bucătărie și lavoare baie HI-MACS din noua colecție pot fi folosite în orice combinatie, având ca suprafață de lucru HI-MACS. Adaugând și o placare verticală peretelui cu HI-MACS se obține cea mai igienică combinație posibilă.
Ca orice alt produs HI-MACS chiuvetele au o garanție de 15 ani; garanția oferită este una dintre cele mai lungi din acest domeniu dacă fabricația și instalarea se face de către unul dintre membrii Quality Club.

Cele 8 modele contemporane de lavoar baie HI-MACS se potrivesc perfect în orice baie
Igienice și cu o funcționalitate înaltă cele 7 noi modele de chiuvetă pentru spațiile medicale le oferă designerilor o libertate în arta creativității.

Hi-Macs este un material solid ce poate fi modelat sub orice formă. Acesta este utilizat pe scară largă pentru aplicații arhitecturale și de interior cum ar fi performanța sculpturală, placare pereți sau bucătării, băi și mobilier în proiectele ce vizează spațiul comercial, spații rezidențiale și publice. Este compus din acrilic, minerale naturale și pigmenți care vin împreună pentru a oferi o suprafață netedă, non-poroasă. Îndeplinește cele mai înalte standarde pentru estetică, fabricare, funcționalitate și igienă, oferind multiple avantaje asupra materialelor convenționale.

Hi-Macs oferă posibilități nelimitate ca soluții de acoperire a suprafețelor, dar de asemenea inspiră și mințile creative din întreaga lume, precum: Zaha Hadid, Jean Nouvel, Rafael Moneo, Karim Rashid și David Chipperfield. Aceștia au realizat proiecte fabuloase folosind Hi-Macs, de la bucătării la bai, inclusiv obiecte decorative în hoteluri, muzee, centre comerciale și de asemenea pe exteriorul fațadelor.
LG Hausys’ Hi-Macs folosește un proces simplu de încălzire pentru a crea dimensiuni tridimensionale și capacități de termoformare, oferă practic o gamă nelimitată de culori, iar pentru unele nuanțe acestea expuse la lumină capătă o transluciditate specială. Cu toate acestea Hi-Macs este aproape la fel de dur ca o piatră și poate fi prelucrat într-o manieră asemănătoare cu lemnul: poate fi tăiat, dirijat, găurit sau șlefuit.

Hi-Macs este fabricat folosind o tehnologie de nouă generație: cura termică. Temperatura atinsă în timpul procesului de fabricație situează Hi-Macs separat față de celelalte materiale solide, făcându-l chiar mai omogen, mai robust și mai durabil, cu o rezistență mai bună și rezultate superioare la capitolul termoformare.

În ceea ce privește igiena Hi-Macs nu absoarbe umiditatea, este rezistent la pete și ușor de curățat, menținut și reparat.
Nenumărate certificate recunoscute pe plan internațional atestă calitatea Hi-Macs în termeni ecologici, de igienă și de rezistență la foc, fiind prima suprafață solidă de pe piață care primește Certificatul European de Aprobare Tehnică (ETA) pentru Alpine White S728.
Hi-Macs oferă cea mai lungă garanție de pe piață, una de 15 ani pentru produsele fabricate de Quality Club Member.
https://himacs.ro

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Oil&Gas Black Sea Summit

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romanian Energy Efficient Forum 2018

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare