KUMA lanseaza conceptul Kuma All for You

78 vizualizari
Kuma
Distribuie pe

Kuma a incheiat anul 2013 cu o cifra de afaceri de 3 milioane de euro si estimeaza o mentinere a business-ului si in 2014

Investitii de 400.000 de euro in dezvoltarea liniilor de productie in 2013
Kuma Romania, unul dintre principalii producatori locali de lavoare, blaturi si mobilier pentru bai si bucatarii sub brandurile Kuma si Nordline, anunta lansarea conceptului Kuma All for You si mizeaza pe cresterea vanzarilor pe aceste grupe de produse ofertate.

„Prin intermediul noului concept Kuma All for You ne dorim sa venim in intampinarea clientilor care au in plan o amenajare mai ampla, oferindu-le intreg pachetul necesar pentru renovarea sau reamenajarea unei locuinte, la preturi ce beneficiaza de discounturi considerabile. Conceptul lansat este disponibil atat pentru achizitiile directe, cat si pentru cele de la dealerii nostri”, a declarat Camelia Olesen, Director Executiv al Kuma Romania.

Mentinerea business-ului si investitii de peste 400.000 de euro
In ceea ce priveste business-ul Kuma in 2013, Camelia Olesen a subliniat ca nivelul afacerilor s-a mentinut, anul trecut compania inregistrand o cifra de afaceri similara celei din 2012, de aproximativ 3 milioane de euro. De asemenea, 2013 a reprezentat pentru companie anul investitiilor, Kuma alocand aproximativ 400.000 de euro in extinderea si tehnologizarea liniilor de productie.

„Pentru anul acesta estimam o mentinere a cifrei de afaceri. In plus, printre obiectivele companiei pentru 2014 se numara si intarirea relatiilor de colaborare cu dealerii deja existenti”, a mai spus reprezentanta Kuma Romania.

Amenajarea completa a casei cu pachetul Kuma All for You
Potrivit reprezentantei companiei, conceptul Kuma All for You se adreseaza atat clientilor care realizeaza lucrari complete de constructie, cat si celor care se gandesc la o reamenajare de mare anvergura, implicand zona de baie, cea de bucatarie, dar si partea de glafuri pentru ferestre de interior si/sau exterior.

“Pentru a beneficia de discounturile generoase pe care le ofera noul pachet, clientii trebuie sa opteze pentru toata gama de produse din portofoliul Kuma, de la lavoare si mobilier pentru baie, cazi sau placi de dus, blaturi pentru bucatarie, la glafuri pentru ferestre de interior sau exterior si, optional, mobilier de bucatarie, toate acestea dispunand de materiale de calitate, design deosebit si acreditare CE dupa standardele in vigoare”, a subliniat Camelia Olesen.

In ceea ce priveste valoarea, discount-ul oferit pentru achizitionarea pachetului complet este diferentiat in functie de costul comenzii.

Astfel, clientii Kuma care doresc sa opteze pentru acest pachet au posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de lavoare, placi de dus si mobilier pentru baie, cu forme, culori si dimensiuni customizate pe spatiul fiecaruia. De asemenea, tot in cadrul acestui pachet clientii pot opta pentru blaturi de bucatarie deosebite, realizate din materiale naturale, dure, cu chiuveta turnata in suprafata continua cu blatul si pentru o varierate de glafuri pentru ferestre de exterior si interior. Mai mult, optional, clientii care aleg pachetul Kuma All for You pot alege si un mobilier modular de bucatarie, marca Nordline.

Lavoarele cu design avangardist, in topul preferintelor romanilor
Conform companiei, peste 40% din cifra de afaceri interna se datoreaza clientilor finali, care investesc in propria locuinta, restul de 60% fiind atribuita sectorului comercial (cladiri de birouri, mall-uri, spitale, hoteluri, pensiuni, etc.). Astfel, pe sectorul rezidential blaturile de bucatarie adaptate in functie de spatiul si forma dorite de client, lavoarele matrimoniale cu doua boluri turnate in acelasi blat, sau lavoarele cu un design deosebit se afla in topul celor mai apreciate produse.

“Cand vine vorba de amenajare, romanii investesc deopotriva in utilarea bailor, cat si a bucatariilor, quartz-urile in mix cu sticla sau cu perle sidefate in nuante de beige, maron si caramiziu, reprezentand una dintre cele mai atractive combinatii. De asemenea, blaturile de bucatarie din materiale naturale, dure, asa cum este piatra compozit, sunt si ele foarte cautate”, a incheiat Camelia Olesen.

Mai multe detalii puteti gasi pe www.kumaromania.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 12.420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 165.000 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video