KUMA lanseaza o noua gama de produse - mobilier de baie din acelasi material ca si lavoarul

968 vizualizari
RECTOR solid surface
Distribuie pe

Incepand cu acest an KUMA Romania a dezvoltat o noua gama de produse speciale destinate atat bailor rezidentiale, cat si proiectelor (hotel/spa) - unitati compacte de lavoar cu mobilier incorporat din RECTOR solid surface!

Firma KUMA ROMANIA este binecunoscuta pentru producerea de lavoare speciale, personalizate pe spatiul clientului, din marmura si granit tip KUMA.

“Pana in 2012 toate proiectele din Romania au fost create tinandu-se cont de cele peste 75 de modele de bol puse la dispozitie in nomenclatorul Kuma, insa, odata cu folosirea materialului Rector si cu evolutia in design, compania noastra a inceput inca de anul trecut sa livreze lavoare cu design de bol/cuva la cerere”, a declarat Camelia Olesen, Director Executiv al Kuma Romania.

Ideea de a crea produsele la cerere a venit impreuna cu folosirea noului material Rector – solid surface, singurul care se preteaza la crearea unor lavoare unicat, acesta fiind, de asemenea, ideal si pentru crearea blaturilor de bucatarie sau chiar a mobilierului si a altor suprafete care necesita proprietati superioare, intrucat aduce libertate in design si ofera multiple posibilitati de modelare.

“Unul dintre avantajele majore ale materialului Rector consta in posibilitatea de a crea concepte unitare, care incorporeaza atat functiunea bolului, cat si pe cea a mobilierului. De asemenea, un concept foarte interesant pe care Kuma l-a livrat spre pietele europene sunt si lavoarele de tip «jgheab», care dispun de o cuva lunga si de o zona de scurgere mascata sau lavoare special create pentru a deservi doua bai adiacente in acelasi timp”, a mai adaugat reprezentanta companiei.

Materialul RECTOR-solid surface da posibilitatea de a inova si de a crea forme speciale, din culori diferite decat eternul alb.

„Desi suntem inca la inceput de drum pe segmentul produselor de acest tip ne dorim ca in cel mai scurt timp sa facem cunoscut acest concept atat in Romania, cat si peste hotare”, a subliniat reprezentanta companiei.

Gama de produse KUMA este foarte variata si se potriveste perfect oricarui stil de amenajare: de la concepte pentru baie clasice sau vintage pana la cele moderne sau chiar futuriste.

Lavoarele KUMA imbina creativitatea si designul cu latura practica, functionala, fara nici un compromis in ceea ce priveste calitatea excelenta oferita de fiecare produs in parte.

Fii diferit, alege design-ul, alege KUMA!

www.kumaromania.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Permalink

buna ziua,

va rog sa-mi spueti de unde pot cumpara produsele dumneavoastra?

multumesc

Sorin totora
0728188032

sorin totora
Permalink

Aveti aici lista distribuitorilor: https://www.kumaromania.ro/alege-un-distribuitor.html

admin

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 33.000 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 900 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video