Roca reuneste viitorul si trecutul in cadrul standului de la targul ISH Frankfurt

167 vizualizari
Carmen Collection
Distribuie pe


In anul in care sarbatoreste un secol de existenta, Roca participa la targul ISH din Frankfurt cu un nou concept de stand, Roca Mall - un centru de shopping modern, de peste 1000 metri patrati, care reuneste istoria, prezentul si viitorul brand-ului prin diferite colectii si produse. ISH Frankfurt este cel mai mare targ din lume in domeniul experientei baii, al constructiilor, energiei, tehnologiilor de aer conditionat si al energiei regenerabile.

Beyond si Carmen. Privind spre viitor si sarbatorind totodata 100 de ani de istorie

Orientat catre viitor, brand-ul Roca prezinta o colectie exclusiva de portelanuri din sticla pentru cei care sunt in cautare de mai mult.

Beyond este o propunere urbana care ofera solutii sofisticate pentru lavoare modelate folosind noul material Roca, Fineceramic®, precum si ultimele tehnologii in materie de obiecte sanitare. 
Pe de alta parte, Carmen aduce un tribut trecutului prin reproiectarea unui simbol emblematic din istoria centenara a brand-ului Roca. Clasicul lavoar Carmen se reintoarce cu un stil vintage, devenind acum o colectie completa de baie cu cele mai avansate functionalitati, precum vasele de toaleta compacte.

In-Wash® si Inspira. Prezentul inteligent dedicat personalizarii si experientei utilizatorului

Roca Mall expune la ISH Frankfurt si cele mai de succes lansari recente ale companiei: In-Wash®, Smart Toilet, care utilizeaza cea mai avansata tehnologie, are un design universal si o interfata prietenoasa pentru utilizator si Inspira, colectia de ceramica si mobilier de baie care ofera inspiratie prin cele trei linii de design care permit configurari personalizate ale baii, in functie de stilul fiecarui utilizator.

Armani/Roca. Spatiul exclusivitatii.
Exclusivitatea isi are si ea locul in Roca Mall prin intermediul Baia, noua colectie Armani/Roca prezentata in premiera la ISH 2017. Cu aceste noi tipuri de design, Giorgio Armani dovedeste inca o data implicarea sa in promovarea confortului si a bunastarii si ilustreaza viziunea sa asupra spatiului de baie printr-o combinatie de elemente care permit flexibilitate si adaptabilitate maxime. Estetica acestei colectii face aluzie la trecut, dar styling-ul retro este adus in prezent printr-o interpretare moderna si incorporarea unei tehnologii de ultima ora. Rezultatul este o noua colectie de baie versatila, in acelasi timp contemporana si atemporala, in acord cu filozofia bine-cunoscuta de design a lui Giorgio Armani.

www.roca.com
www.ro.roca.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.887 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.110 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.210 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video