SANICUBIC 2 CLASSIC: Fara restrictii legate de pozitia si nivelul canalizarii

76 vizualizari
Sanicubic 2 Classic
Distribuie pe


Instalarea obiectelor sanitare suplimentare (pentru baie sau bucatarie) in edificii sau imobile deja existente este uneori o problema majora, mai ales atunci cand obiectele sanitare se afla la distanta de conducta de scurgere sau sub nivelul acesteia. Solutia este un produs SFA!

Montati cu usurinta obiectele sanitare, specifice toaletelor sau bucatariilor, oriunde se doreste acest lucru, rapid si fara bataie de cap.
Sistemele de tocare din gama de uz comercial au fost concepute pentru a raspunde cerintelor de instalare si utilizare intensiva din spatiile destinate diferitelor tipuri de colectivitati - spatii publice. Gama comerciala SFA raspunde nevoilor intalnite in aplicatiile de uz intensiv, cum ar fi: birouri de companii si administratii, hale de depozitare, santiere, cladiri istorice, muzee, hoteluri, restaurante, scoli, sali de sport, spitale, camine studentesti, centre comerciale, etc.

SANICUBIC este o statie de pompare de inalta performanta, cu tocator inclus, destinata evacuarii apelor uzate menajere provenite de la mai multe wc-uri, sali de baie, bucatarii, etc. Avand un motor puternic pentru o eficienta si o fiabilitate maxima, SANICUBIC poate evacua un debit de ape uzate de pana la 200 l/min.

Cladire de birouri

Echipamentul este capabil sa evacueze fluentii pe conducte de 50 mm diametru la distante de pana la 11 m vertical sau 110 m orizontal ori o combinatie intre cele doua. De exemplu, in cazul in care este necesar ca evacuarea apelor uzate sa se faca pe o distanta de 5 m vertical, debitul poate ajunge la 9.5 m3/ora (~ 160 l/minut).

Sanicubic 2 Classic instalat intr-un spatiu special
amenajat in gradina
Peste echipamentul SANICUBIC s-a montat un
capac de metal, pentru protectie

Modelul SANICUBIC 2 Classic are incorporat un sistem dublu de alarma: vizuala - montata pe echipament, pe panoul frontal - si alarma mobila, cu fir, care reproduce semnalele vizuale si sonore de pe panoul frontal. Sistemul de alarma detecteaza si semnalizeaza orice eventuala eroare in functionarea echipamentului (blocare a motorului cauzata de corpuri solide, intrerupere de tensiune, inundatie...). Alarma mobila permite verificarea de la distanta a starii sistemului de pompare. Modulul de alarma sonora si vizuala cu fir poate fi instalat oriunde in casa.

SFA SANIFLO SRL
Str. Leonard Nicolae nr. 2A
Timisoara 300454, Romania
T: +40 256 245.092
E: info@saniflo.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 33.000 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 900 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video