Aerteknika

Trebuie sa etanseizam imbinarea dintre vasul de toaleta si podea?

etanseizarea imbinarii dintre toaleta si podea
vizualizari

Se pare că etanșeizarea îmbinării vasului de toaletă și podea stârnește oarecare dezbateri între clienți, instalatori și cei cărora le place să meșterească singuri acasă. Este bine să-ți etanșeizezi îmbinarea între vasul de toaletă și pardoseală sau nu? De fapt, aceasă etanșeizare este o mișcare chiar inteligentă.

Dezbaterile se învârtesc în jurul scurgerilor de apă. Unii argumentează că nu este bine să etanșeizezi piciorul toaletei pentru că nu vezi când aceasta curge. Aceștia spun că lipirea piciorului ar opri apa dintr-o toaletă care curge, provocând daune dedesubt și în jurul ei, deoarece apa nu mai poate curge pe podea.

Deși această teorie are sens, este de fapt o afirmație falsă. O toaletă nu ar curge niciodată pe podea. Dacă apar curgeri la o toaletă, acestea vor avea loc prin podea și nu pe podea. Toaletele au tendința de a curge în jos (în fundație, subsol), iar cazurile în care apar scurgeri de la toalete pe podea sunt destul de rare. În plus, dacă aveți de-a face cu o toaletă care curge, simpla ștergere a mizeriei nu va rezolva problema. Sunt mult mai multe lucruri de făcut pentru a o repara.

Totuși, acest lucru nu justifică raționamentul de a etanșeiza îmbinarea toaletei de podea, în primul rând. Există două lucruri importante de luat în considerație:

Etanșeizarea previne mirosul

Da, baia este un loc care trebuie menținut curat, dar poate fi un loc care captează cu ușurință mirosuri neplăcute. Dacă nu etanșeizați toaleta de podea, v-ați putea trezi că mirosiți reziduurile apei de la mop, de la cadă...

Etanșeizarea păstrează toaleta în siguranță

Nu-ți făceai griji în privința deplasării toaletei prin toată baia, nu? Mai gândește-te! Etanșeizarea menține toaleta fixă pe podea, evitându-se posibile daune sau funcționări defectuoase.

Acum, știind raționamentul din spatele acestui proces, de ce să nu dorești să etanșeizezi toaleta? Ajută la igiena băii și oferă protecție sanitară. Deci, dacă nu ai făcut deja acest lucru (sau dacă ești pe punctul de a înlocui o toaletă), află aici cum să faci acest lucru:

 

Întrebarea noastră este:

Vasul de toaletă se pune PE Silicon sau Siliconul se aplică DUPĂ poziționarea vasului (ca în video)?

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.

Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Karmenu Vella

După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.

Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

De aceea noi la TESY ne bazăm pe oportunitatea de a-i atrage pe oamenii cei mai talentați și dornici să învețe, care au energia să creeze produse impresionante și ambiția de cuceri obiective provocatoare.

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare