APC NetShelter SV raspunde provocarilor profesionistilor din IT

48 vizualizari
APC NetShelter SV
Distribuie pe

    

Schneider Electric, specialistul global in managementul energiei, a lansat APC NetShelter SV, o solutie rack accesibila, cu un design recunoscut pe piata si care asigura integrarea perfecta a accesoriilor esentiale pentru rack-uri. Aceasta solutie este disponibila in mai multe variante dimensionale (inaltime, latime si adancime) pentru a raspunde provocarilor cu care se confrunta departamentele IT.
APC NetShelter SV este optimizat pentru nevoile afacerilor IT mici si mijlocii, dar si pentru mediile de colocare in spatiile alocate. 

Caracteristicile solutiei NetShelter SV includ:
• Integrare perfecta cu Rack PDU-urile APC (bara de alimentare pentru rack-uri) si sistemele de management al cablurilor, incluzand instalarea fara instrumente a Rack PDU-urilor verticale si managementul cablurilor in partea din spate, economisindu-se astfel spatiu. Sinele verticale de montaj sunt complet ajustabile, facand cabina rack-ului adaptabila mai multor aplicatii IT tipice. 
• Compatibilitate garantata cu suporturile universale de montare a accesoriilor in partea de spate, care sunt compatibile cu toate echipamentele de 19 inci in conformitate cu standardul EIA-310.
• Disponibile in diferite dimensiuni pentru a raspunde cerintelor specifice ale echipamentelor.
• Design-ul include accesul cablurilor prin partea superioara, panouri laterale detasabile, picioare reglabile si roti preinstalate.

NetShelter SV se alatura gamei complete de rack-uri si carcase disponibile de la Schneider Electric. Aceste solutii permit desfasurarea de operatiuni IT oriunde si oricand este nevoie, salvand spatiu, costuri si desfasurarea atat in spatii dedicate IT, cat si non-IT. Pentru mediile IT de mici dimensiuni, Small IT Solutions Designer de la Schneider Electric permite configurarea personalizata si solutii de proiectare asistata pentru aplicatii sensibile cum ar fi camerele tehnice si camerele de servere. Pentru mai multe informatii despre ofertele de rack-uri si accesorii de la Schneider Electric, va rugam sa accesati acest link.

www.schneider-electric.com/ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.887 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.110 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.210 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video