Gama completa de aparate pentru masurarea umiditatii, presiunilor si temperaturii de la AFRISO-EURO-INDEX

264 vizualizari
afriso MFM
Distribuie pe

Firma AFRISO, fondata in 1869 de catre Adalbert Fritz in Schmiedefeld/Thuringen vine in intampinarea clientilor sai cu o experienta de peste 140 de ani in producerea de aparatura de masura si control. In decursul timpului gama de aparate s-a extins continuu, compania detinand in prezent pe langa cele patru fabrici din Germania si o fabrica in Romania pentru producerea manometrelor si termometrelor pentru instalatii.

In domeniul masurarii umiditatii, presiunii si a temperaturii, AFRISO ofera atat solutii portabile cat si locale, de camp, analogice si digitale.
Aparatura portabila digitala este solutia precisa, robusta si comoda pentru determinarea umiditatilor, presiunilor si temperaturilor pe teren. Pe langa afisarea propriu-zisa a valorilor se inregistreaza si extremele (minim – maxim), fiind posibila si tiparirea protocolului de masurare pe imprimantele portabile Europrinter.

Masurare umiditate:
-Umidometre portabile pentru diferite materiale si combustibili
-Higrometre portabile pentru determinarea umiditatii relative a aerului precum si a punctului de roua si a temperaturilor

Umidometru digital MFM 

Noul umidometru portabil MFM este instrumentul perfect pentru masurarea umiditatii diferitelor materiale de contructii precum si a combustibililor solizi. Aparatul dispune de sonda optionala de temperatura pentru o acuratete deosebita a masurarii, indeosebi la aplicatii unde temperatura mediului de masurat difera de cea a instrumentului. Totodata, in meniul aparatului sunt memorati parametri specifici pentru 400 esente lemnoase si 25 tipuri de materiale de constructii, iar la acesta pot fi conectate diferite tipuri de sonde pentru aceasta gama larga de aplicatii.

Masurare presiune:
-Manometre digitale diferentiale, pe diferite domenii de masura

Manometru digital diferential S4600
Aceasta noua familie de manometre este contruita pe cea mai moderna tehnologie in domeniu, cu microprocesor. Pe un afisaj mare, TFT, color sunt indicate valorile masurate. Acuratetea masuratorilor este deosebita, domeniile de masurare disponibile fiind 0±150mbar, 0±1000mbar, 0±5000mbar. De remarcat este acumulatorul Li-Ion de 1,8Ah ce ofera automie sporita si costuri de exploatare practic nule, atribute foarte importante pentru utilizarea profesionala, intensiva a acestui aparat.
Aparatul se livreaza cu husa de protectie, cu magnet incorporat, pentru fixare pe suprafete metalice.

Masurare temperatura:
-Termometre digitale diferentiale portabile cu seturi complete de sonde
-Termometre non contact, IR

Termometru digital diferential TMD7

Niciodata masurarea temperaturilor nu a fost atat de simpla si exacta.
AFRISO-EURO-INDEX vine astfel cu o noua propunere in gama aparatelor portabile din domeniul instrumentatiei pentru domeniul HVAC. 
Noul termometru digital diferential TMD7 il inlocuieste pe deja consacratul TM5, aparat ce s-a impus si pe piata din Romania datorita robustetei deosebite si a preciziei de masurare, fiind preferatul echipelor de service HVAC in ultimii ani.
Ca si predecesorul sau, TMD5 este produs integral si exclusiv in fabrica din Sigmaringen, Germania, in aceleasi conditii stricte de calitate. Si acest model detine certificarea TUV ce atesta conformitatea cu norma europeana EN 50379-2 in domeniul aparaturii folosite pentru masuratori oficiale in domeniul echipamentelor de incalzire.
Aparatul masoara temperaturi/diferente de temperaturi in domeniul -50ºC...+1100ºC, in functie de tipul senzorilor atasati. Acestia pot fi: de imersie, de contact, tip cleste (pentru conducte, utili in special la masuratorile pentru VTP/AF). Termometrul se livreaza cu husa de protectie, cu magnet incorporat, pentru fixare pe suprafete metalice.

Tot pentru masurarea temperaturilor, dar in special la aplicatii unde nu este posibil accesul, este disponibil termometrul digital TM8 IR cu masurare in infrarosu, de la distanta. Acestui instrument i se pot atasa si senzori conventionali, pentru masurare prin contact direct.

Pentru masurarea locala a presiunii sunt disponibile urmatoarele tipuri de aparate:

-Manometre cu capsula, pentru masurarea presiunilor joase a mediilor gazoase
-Manometre cu tub Bourdoun, de uz general
-Manometre cu membrana, pentru aplicatii deosebite – medii igienice, substante ce cristalizeaza, agresive etc.
-Traductoare de presiune pentru transmiterea la distanta a datelor, afisare digitala si integrare in sisteme de prelucrare a datelor

Determinarea temperaturilor se poate realiza cu:

-Termometre cu bimetal
-Termometre manometrice – pentru aplicatii speciale, ce necesita precizii inalte, contacte electrice, masurare la distanta
-Termometre cu coloana de lichid – acolo unde vibratiile nu permit utilizarea termometrelor cu bimetal
-Termorezistente si termoregulatoare pentru transmiterea la distanta a datelor, afisare digitala in integrare in sisteme de prelucrare a datelor

Pentru toate aceste aparate sunt disponibile accesoriile de montaj – robineti de izolare pentru instrumentatie, spirale de racire, membrane de separatie, teci etc.
Majoritatea aparatelor de masura AFRISO pot fi livrate, la cerere, insotite de certificate de etalonare emise in laboratorul propriu al producatorului.

Pentru detalii va invitam sa ne contactati 

Filiala AFRISO-EURO-INDEX GmbH in Romania:
AFRISO-EURO-INDEX SRL
Bvd. Tudor Vladimirescu 45A
Sect. 5 Bucuresti
Tel: 021-4100702; 4119221
Fax: 021-4100712; 4119782
e-mail: info@afriso.ro
www.afriso.ro

www.analizoaredegaze.ro
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.887 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.110 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.210 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video