Industria europeana raspunde noilor oportunitati de pe piata

80 vizualizari
KME Plus
Distribuie pe

KME lanseaza “KME Plus®” o noua gama de aliaje cu actiune antimicrobiana sustinuta de dovezi stiintifice

Ca raspuns la interesul tot mai mare pentru cuprul antimicrobian de a ajuta la reducerea raspandirii infectiilor, KME a lansat o noua gama de produse semifabricate, disponibile intr-o mare varietate de culori. 
KME - primul producator european autorizat a folosi marcajul Cu+ - a lansat gama de produse KME Plus® la inceputul anului 2012, subliniind prerogativele antimicrobiene dovedite stiintific ale aliajelor din cadrul gamei sale de produse. Ferm angajat la problemele de mediu si de sanatate, Grupul KME a imbinat cunostintele profunde, experienta metalurgiei cuprului si procesul de fabricatie, cu cercetarea si dezvoltarea constanta pentru a crea aceasta noua gama de aliaje de cupru, cu proprietati antimicrobiene.

Acestea arata faptul ca, incepand cu domeniul medical, utilizarea aliajelor antimicrobiene KME Plus® la orice suprafata de atingere cum sunt manerele usilor sau ferestrelor, balustradele, tabliile paturilor, tavile alimentare, echipamentului medical si orice alte obiecte finite care se afla in preajma pacientilor, poate reduce riscul preluarii de infectii de pe suprafetele contaminate. In general, proprietatile antimicrobiene ale aliajelor KME Plus® sunt la fel de eficace in birourile publice, scoli, transport public, spitale si sali de sport. Orice suprafata de contact poate fi schimbata cu KME Plus®, ajutand la protejarea sanatatii si imbunatatirea igienei in mediile noastre.

Monica Di Cosimo, Corporate Marketing Director al KME explica: “Dovezile stiintifice sustinute ale cuprului de a inhiba dezvoltarea microbilor, virusurilor sau ciupercilor este extrem de convingatoare; KME ofera de mult timp produse din cupru si din aliaj de cupru, deci era firesc sa dezvolte o gama speciale de produse KME caracterizata prin proprietatile antimicrobiene intrinseci ale metalului”.

Brandul “Cupru antimicrobian” si marcajul “Cu+” au fost initiate de reprezentanti globali ai industriei cuprului, ICA-International Copper Association, Ltd) si US CDA (Copper Development Association Inc). Aceste marci denumesc acele produse finite si semi-finite care si-au dovedit eficienta antimicrobiana, fiind produse de companii care respecta reguli stricte si care indeplinesc cerintele tehnice ale unui sistem de inregistrare.

Pe baza acestor prerogative, aliajele din cupru KME Plus®:
• pot reduce agentii patogeni care cauzeaza infectii cu mai mult de 99,9%, in termen de 2 ore de la expunere. Eficacitatea acestora este constanta si, in conditii simulate de contaminare prin atingere, este chiar mai rapida, in mai putin de 10 minute. Prin curatare uzuala, actiunea antimicrobiana ramane eficienta, chiar daca suprafata a fost zgariata sau dupa recontaminari repetate;
• pot fi prelucrate si formate mecanic, fara nici un impact asupra proprietatilor lor antimicrobiene. Procesul tipic de oxidare a cuprului nu afecteaza proprietatile sale antimicrobiene.

Gama KME Plus® reprezinta o dezvoltare strategica importanta pentru grupul KME, cu care compania isi propune sa diversifice oferta sa de produse, dezvoltand noi piete si aplicatii, care implica noi obiective.

Aliajele antimicrobiene KME Plus® pot fi livrate in toate formele standard ale produselor semi-finite: benzi, foi, placi, discuri, bare, tevi si lingouri: indiferent de forma dorita,KME Plus® are solutia.

http://www.antimicrobialcopper.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video