Aerteknika

KTR a dezvoltat un nou cuplaj servo

adix
vizualizari

adix logo

KTR a lansat un nou cuplaj din otel laminat pentru servodirectii din gama de putere mare. Cuplajul amortizeaza vibratiile si RADEX-NC este mai rigid si suporta viteze de rotatie de pana 27.500 rpm, In timp ce momentele de transmise pot ajunge pana la 2000 Nm. Domeniile de aplicare sunt masini unelte, precum si tehnologii de masurare si unitati de testare.

In comparatie cu seriile standard ce poarta acelasi nume, legaturile dintre piesele laminate si butucuri au fost facute in mod non-pozitiv si cu blocare pozitiva pentru noul cuplu RADEX-NC de turatie mare, care permite utilizarea in servomecanisme din gama de putere mare. Lamele sale rigide si flexibile torsionale sunt fabricate din otel inoxidabil, in timp ce butucurile sunt realizate din aluminiu cu rezistenta mare. Cuplajul este usor, compact, iar momentul de inertie este scazut.

Cuplajul RADEX-NC este disponibil pentru tipurile cardanice si dublu-cardanice. KTR ofera doua versiuni “backlash-free” pentru conexiunea la arbore: o versiune cu un butuc cu inel de prindere pentru conexiunea non-pozitiva. Acest butuc are o structura simetrica torsionara si suporta sarcini mari. Acesta este montat ca un bloc care faciliteaza instalarea cuplajului. A II-a versiune este cu un butuc de prindere si optional disponibila cu o conexiune pozitiva sau nefixata.
 

Servokupplungen

Noul cuplaj RADEX-NC este disponibil in sapte dimensiuni care acopera sarcini de la 35 la 2000 Nm si viteze cuprinse intre 6.500 si 27.500 rpm. (De exemplu, marimea medie de 36 are un diametru exterior de 84 mm, ce transmite un cuplu de pana la 340 Nm, cu o viteza maxima de 14.000 rpm).

Cuplajul servo nu necesita intretinere si poate fi utilizat la temperaturi de pana la 200°C si la temperaturi ambiante mari. Domeniile de aplicare sunt masinile unelte, precum si tehnologia de masurare si unitatile de testare, dar si tehnologia de automatizare.

ADIX Technik SRL este distribuitor unic pentru produsele KTR in Romania. Produsele KTR se livreaza intre 1 – 10 zile lucratoare.

adix.ro

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.

Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Karmenu Vella

După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.

Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

De aceea noi la TESY ne bazăm pe oportunitatea de a-i atrage pe oamenii cei mai talentați și dornici să învețe, care au energia să creeze produse impresionante și ambiția de cuceri obiective provocatoare.

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare