Aerteknika

Manometrul digital S4600 de la AFRISO - un singur aparat de masura, nenumarate posibilitati

Manometrul digital S4600
vizualizari

afriso

Manometrul digital S4600, ca si alte aparate portabile de la AFRISO (analizoare de gaze, termometre) este 100% compatibil cu sistemul modular CAPBs® 

Astfel, un singur aparat de masura se poate transforma in trusa completa pentru determinarea parametrilor relevanti din domeniul instalatiilor: manometru aer / gaz / apa, termometru, debitmetru aer / apa, detector gaz, set testare etanseitati, calitatea aerului etc. Senzorii interschimbabili CAPBs® permit o multitudine de utilizari cu un minim de investitie.Manometrul digital S4600

Sistemul ofera posibilitate de stocare date local, functie data logging, imprimare, vizualizare valori pe smartphone, tableta, PC sau smart glasses.

Toate aparatele portabile AFRISO - analizoare de gaze, manometre, termometre, CAPBs®  etc - sunt fabricate integral in Germania, la cele mai inalte standarde de calitate si beneficiaza de neegalata experienta de 149 de ani in domeniul AMC. In Romania, prin intermediul filialei AFRISO, liderul pietei de aparate de masura pentru instalatii, sunt disponibile toate serviciile specifice after sales - etalonari, calibrari, service, verificari metrologice.

AFRISO detine singurul laborator din Romania acreditat RENAR pentru toate tipurile de analizoare portabile de gaze de ardere utilizate in domeniul echipamentelor de incalzire.

www.analizoaredegaze.ro

Opinii

Oil&Gas Black Sea Summit

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare