Aerteknika

Manometrul digital S4600 de la AFRISO - un singur aparat de masura, nenumarate posibilitati

Manometrul digital S4600
vizualizari

afriso

Manometrul digital S4600, ca si alte aparate portabile de la AFRISO (analizoare de gaze, termometre) este 100% compatibil cu sistemul modular CAPBs® 

Astfel, un singur aparat de masura se poate transforma in trusa completa pentru determinarea parametrilor relevanti din domeniul instalatiilor: manometru aer / gaz / apa, termometru, debitmetru aer / apa, detector gaz, set testare etanseitati, calitatea aerului etc. Senzorii interschimbabili CAPBs® permit o multitudine de utilizari cu un minim de investitie.Manometrul digital S4600

Sistemul ofera posibilitate de stocare date local, functie data logging, imprimare, vizualizare valori pe smartphone, tableta, PC sau smart glasses.

Toate aparatele portabile AFRISO - analizoare de gaze, manometre, termometre, CAPBs®  etc - sunt fabricate integral in Germania, la cele mai inalte standarde de calitate si beneficiaza de neegalata experienta de 149 de ani in domeniul AMC. In Romania, prin intermediul filialei AFRISO, liderul pietei de aparate de masura pentru instalatii, sunt disponibile toate serviciile specifice after sales - etalonari, calibrari, service, verificari metrologice.

AFRISO detine singurul laborator din Romania acreditat RENAR pentru toate tipurile de analizoare portabile de gaze de ardere utilizate in domeniul echipamentelor de incalzire.

www.analizoaredegaze.ro

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.

Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Karmenu Vella

După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.

Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

De aceea noi la TESY ne bazăm pe oportunitatea de a-i atrage pe oamenii cei mai talentați și dornici să învețe, care au energia să creeze produse impresionante și ambiția de cuceri obiective provocatoare.

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare