PHILIPS accepta provocarea si participa la DIGITAL SIGNAGE

Philips

Solutiile profesionale de afisare Philips combina tehnologia de varf cu inovatiile orientate spre afaceri. Recent, Philips Professional Display Solutions a lansat la nivel global solutia de afisare digitala “all-in-one”, bazata pe afisajul Philips D-Line, care elimina complet necesarul de hardware extern. Display-ul Full HD a fost primul model Philips cu sistem de operare Android, apreciat pentru instalarea facila, puterea de procesare mai rapida si protectia “fail-over”. In plus fata de sistemul de operare Android, Philips D-Line este un model unic Dual SOC cu cipuri dedicate pentru operarea display-ului, dar si pentru rularea de aplicatii, astfel incat software-ul sa ruleze fara probleme in orice situatie.

Astfel, prin solutiile Philips, clientii pot rula aplicatii profesionale de signage sau interactivitate direct pe display-uri, fara hardware aditional sau configuratii costisitoare si complexe. 

DIGITAL SIGNAGE, prima expozitie din sud-estul Europei dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive!

http://www.printsign.ro/digital-signage/

Adauga Comentarii

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Legislatie
News-in-english
Pompe
Sanitare