Sistemele de conferinta de la Bosch ofera solutii inovatoare pentru intalniri si conferinte

42 vizualizari
DCN Multimedia
Distribuie pe

Divizia de Sisteme de Securitate Bosch isi continua evolutia in domeniul sistemelor de conferinta, prin lansarea unui nou sistem de conferinta - DCN Multimedia. Acest sistem inovator de conferinta utilizeaza arhitectura de retea OMNEO, arhitectura structurata pe tehnologia IP si dezvoltata de Bosch, si unitatile de conferinta cu touch-screen, avand la baza o versiune a sistemului de operare AndroidTM. Sistemul de operare permite o utilizare usoara, fiind familiar tuturor utilizatorilor de smart-phone-uri care au sistemul Android ca mod de operare. 

Sistemul de conferinta DCN Multimedia este special creat pentru a facilita comunicarea din cadrul conferintelor, oferind o calitate ridicata a sunetului, dar integrandu-se si foarte bine in orice locatie datorita design-ului elegant, microfonului discret si ergonomiei lui. Comunicarea in cadrul prezentarilor este usurata datorita sistemului DCN Multimedia, care permite integrarea continutului audio, video si a materialelor interactive necesare unei sedinte (de exemplu, recuperarea documentelor, distributia de prezentari in sistem), oferind si acces la internet intr-un sistem unic, fara a mai fi nevoie de conectarea la echipamente suplimentare. In timp ce vorbesc, participantii pot distribui informatiile importante pentru a sustine prezentarea sau discutia, iar ascultatorii pot vizualiza pe ecran numele vorbitorului. In plus, oamenii pot naviga printre informatiile despre subiectul discutat si pot consulta lista de subiecte abordate in sedinta.
DCN Multimedia este primul sistem de conferinta structurat pe tehnologia IP, construit pe arhitectura de retea OMNEO. Dezvoltat de Bosch, OMNEO lucreaza in retelele Ethernet complet standardizate pentru a garanta flexibilitatea acestora. Dispozitivele pot fi conectate cu orice cablu standard de retea (CAT5e) si cu switch-uri Power over Ethernet (PoE). 

Sistemul video
DCN Multimedia este compatibil cu camerele video IP standard sau HD, conforme standardului ONVIF, permitand controlul automat al camerei catre vorbitorul din cadrul conferintei. De un mare succes se bucura camera Conference Dome HD de la Bosch, care se integreaza perfect in sistemul de conferinta. 

Sistemul DCN Multimedia a fost proiectat ca o solutie de conferinta auto-explicativa, care este usor de instalat. Intretinerea este usoara si rentabila, datorita functiei de auto-diagnosticare a sistemului si posibilitatii de actualizare rapida a software-ului pentru toate dispozitivele, indiferent unde sunt acestea amplasate, direct din consola centrala care coordoneaza tot sistemul.

DCN Multimedia este un sistem inovator de conferinta, care ofera „confort tuturor“: beneficiarilor, participantilor, instalatorilor si tehnicienilor. 

Pentru mai multe informatii, accesati www.bosch.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video