SMART World of Testo va asteapta la Romtherm intre 23 si 26 martie 2017!

65 vizualizari
testo
Distribuie pe

    

 

 

Testo, tine pasul cu avansul tehnologic si a dezvoltat echipamente care comunica atat intre ele cat si cu dispozitivele mobile de tip smartphone si tableta pentru a va usura munca de zi cu zi. Va asteptam la standul nostru din cadrul expozitiei, pavilion C2, stand 30, pentru a testa aceste echipamente. 

Totodata, cu ocazia implinirii a 60 de ani de la infiintarea Testo, la Romtherm vom lansa cel mai nou analizor de gaze de ardere de pe piata care printre alte avantaje beneficiaza de garantie de 60 de luni fara contract de service, modul Bluetooth, filtre pentru sondele de prelevare probe si role de hartie pentru imprimanta.

Incalzire, ventilatie, aer conditionat si refrigerare
Analizoarele de gaze de ardere, manometrele diferentiale si detectoarele pentru scapari de gaze, sunt instrumente necesare activitatii oricarui tehnician ce activeaza in domeniul sistemelor de incalzire. 

Curentii de aer sau confortul ambiental in incaperi depind de reglarea corespunzatoare a sistemelor de climatizare. Acest lucru nu este posibil fara utilizarea unor anemometre profesionale sau a unor baterii digitale care asigura functionarea optima a sistemelor.

La termografierea cladirilor, camerele de termoviziune sunt ideale pentru vizualizarea rapida si usoara a pierderilor de caldura din sistemele de incalzire sau aer conditionat ale cladirilor respective.

Testo revolutioneaza tehnologia masurarilor electrice cu instrumente de masura inovatoare cu tehnologii unice ce se remarca prin functii moderne si usurinta in utilizare.

Este esential ca echipamentele utilizate sa fie fiabile, sa masoare rapid si usor, totodata oferind rezultate de incredere, de aceea profesionistii aleg Testo!

Va asteptam sa vizitati standul nostru pentru a afla care sunt ofertele aniversare, dar si ultimele tehnologii din domeniu.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.887 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.110 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.210 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video