STRADA WHISPER – conectori pentru backplane

249 vizualizari
backplane STRADA Whisper
Distribuie pe

Viteze orbitoare

Familia pentru backplane STRADA Whisper a fost proiectată pentru necesitatea clienților dvs. finali pentru înaltă performanță și lățime mare de bandă. Designul său revoluționar poate asigura un transfer de date ridicat de 56 Gbps și oferă o scalabilitate fără egal de până la 112 Gbps - permițându-vă să achiziționați un upgrade eficient de sistem fără reproiectări costisitoare ale backplane-ului.

Performanța contează

Familia de produse STRADA Whisper operează cu un zgomot extrem de redus, pierderi reduse de inserție și o schimbare a poziției redusă sau chiar nulă - toate acestea oferind proiectanților de sisteme flexibilitate și o plajă de proiectare ridicată. Versiunile specifice sunt disponibile pentru aplicații de 100-Ohm și 85-Ohm, astfel încât nu trebuie să faceți un compromis în cea ce privește impedanța totală a sistemului.
Din punct de vedere mecanic, familia de conectori STRADA oglindește majoritatea conectorilor de mare viteză pentru backplane, pentru o implementare ușoară. Ea se diferențiază prin pinii de semnal pliați, înconjurați de dispozitive de ecranare în formă de C, care fac din familia de produse una dintre cele mai robuste oferte de pe piață. Suplimentar, amprenta conectorului păstrează redusă comunicația încrucișată, iar designul general utilizează cea mai recentă tehnologie EON (ureche de ac).

Aplicații

  • Servere&dispozitive de stocare
  • Switch-uri
  • Routere
  • Transport optic
  • Infrastructură wireless

Caracteristici electrice

• Puterea FEXT este mai mică decât -50 dB pentru implementarea de sisteme la 12,5 GHz
• Pierderi în inserție mai mici de 1dB și liniar de până la 20 GHz
• Perechile ecranate individual oferă o integritate excelentă a semnalului / performanțe EMI ridicate
• Impedanța de mod comun controlată prin conector, incluzând aici amprenta și interfața de contact
• Performanțe electrice superioare de 25-Gbps menținute chiar și în condiții de 1,5 mm până la poziția finală de conectare
• Nu se bazează pe anularea zgomotului, spre deosebire de unele produse competitoare, zgomotul putând fi o componentă critică în aplicații de mare viteză
• Sunt disponibile versiuni de 85-Ohm și 100-Ohm

Exemplu de produs:

Conector de backplane seria STRADA Whisperde la TE Connectivity

Conector de backplane seria STRADA Whisper de la TE Connectivity, tată, drept, 9 linii, 162 de căi –  Nr. stoc RS 905-3340

Conectorii pentru backplane de mare viteză STRADA WHISPER sunt proiectați pentru a asigura un transfer de date la viteză amețitoare de 25 Gbit/s, fiind ideale pentru utilizare în sisteme de înaltă performanță și lățime de bandă mare.

Ei pot fi de asemenea scalați până la 56 Gbit/s pentru upgrade-uri viitoare, fără necesitatea unor reproiectări costisitoare. Conectorul cu numărul de stoc RS 905-3340 este de tip tată, drept. El dispune de 9 linii, asigurând 162 de căi.

 

 

Fie că sunteți acum în căutarea unui cablu, conector sau orice altă componentă tehnică sau doar vă faceți planuri pentru dezvoltarea sau întreținerea proiectelor, căutați componentele necesare marca TE Connectivity pe www.rsromania.com.

Autor: Bogdan Grămescu

Aurocon COMPEC SRL
Distribuitor autorizat RS Components
021 304 62 33
compec@compec.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 54.285 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.031 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video