Victaulic lanseaza pe piata Cuplajul Rigid FireLock EZ Model 009N

228 vizualizari
Victaulic lanseaza pe piata Cuplajul Rigid FireLock EZ Model 009N
Distribuie pe


Specificati, cotati si instalati cu incredere

Victaulic, lider mondial in producerea de sisteme mecanice de imbinare a tevilor si a sistemelor de protectie impotriva incendiilor, continua sa-si perfectioneze gama de Cuplaje Rigide FireLock EZ® Model 009N. Modelul imbunatatit se instaleaza mult mai usor decat Cuplajul Rigid Model 009H, reducand resursele alocate instalarii cu 50% si imbunatatind eficienta bateriei cheii cu impact in procent de 100%. 

Noul cuplaj este disponibil intr-o gama de dimensiuni corespunzatoare tevilor cu marimi cuprinse intre DN32-DN200/1¼ - 8 toli si pana la 2517kPa/365psi (1psi = 6894,76 Pa). 

„Avem deosebita placere de a va prezenta Cuplajul Rigid Model 009N, cu noul design optimizat al carcasei ce reduce resursele alocate instalarii”, a declarat Charles Wilk, Manager Dezvoltare Produs in cadrul Victaulic (Protectie Impotriva Incendiilor). „Victaulic a luat in considerare nevoile contractantilor in cautarea unui cuplaj care se instaleaza usor si rapid, si care asigura control asupra fortei de rasucire a cheii, totodata imbunatatind durata de viata a bateriei. Cuplajul Rigid FireLock EZ Model 009N nu are parti detasabile care ar putea pica ori cauza raniri, este livrat la locul de munca preasamblat si asigura o instalare rapida, fara finisaje, economisind contractorului atat timp cat si bani".

Modelul 009N face parte din gama de produse preasamblate a Victaulic si prezinta toate avantajele Modelului 009H, in ceea ce priveste economia de timp, precum si multe alte avantaje. 

Designul imbunatatit al Cuplajului Rigid Model 009N include:

• Design optimizat al carcasei pentru reducerea resurselor alocate instalarii
• Dispozitiv de fixare cu insertie de nailon, deci demontarea carcaselor nu este necesara in vederea instalarii
• Optiune vacuum total atat pentru sisteme apa- apa cat si aer-apa
• Imbinarea metal-pe-metal asigura confirmarea vizuala a unei instalari corespunzatoare 
• Buza centrala a garniturii asigura pozitionarea corecta a tevii in centrul cuplajului

Inca din 1919, Victaulic este unul dintre liderii mondiali in producerea de cuplaje mecanice canelate si sisteme de cuplare a tevilor. Utilizate pe cele mai exigente piete, serviciile si tehnologiile inovatoare ale Victaulic in domeniul instalatiilor permit oamenilor sa lucreze mai repede, sporind in acelasi timp siguranta, asigurand fiabilitatea si marind eficienta. Compania detine 15 unitati producatoare, are 28 de sucursale in intreaga lume si peste 3 600 de angajati care vorbesc 43 de limbi din toate zonele globului. Cu peste 900 de brevete mondiale active, solutiile Victaulic sunt utilizate in 115 tari, intr-o varietate de domenii, printre care petrol si gaze naturale, industria chimica, minerit, generarea energiei, tratarea apei si a apelor reziduale, in domeniul militar si cel marin, precum si cel al constructiilor comerciale si al protectiei impotriva incendiilor. Sistemele de cuplare mecanica Victaulic pot fi intalnite in proiecte cheie de constructie printre care se numara centrul comercial Jupiter City Pitesti, Hidrocentrala Portile de Fier si Carrefour Pitesti. Oferind solutii durabile pentru mediu, Victaulic coopereaza cu BREEAM si alte initiative internationale.

Pentru informatii suplimentare vizitati www.victaulic.com si ne puteti urmari pe: LinkedIn, Facebook, Twitter si YouTube.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Permalink

Buna ziua,

Se poate sa-mi trimiteti o oferta de pret pentru un CUPLAJ FLEXIBIL CANELAT PT PRINDERE RAPIDA, 1 1/2'', 48.3MM?

Multumesc frumos

Daniel Popa

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.887 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.110 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.210 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video