Danfoss a aniversat 20 de ani de succes in Romania

159 vizualizari
Aniversare Danfoss
Distribuie pe

Danfoss, lider global in dezvoltarea de solutii pentru eficientizarea consumului de energie, a sarbatorit pe 3 noiembrie, 20 de ani de la inaugurarea companiei locale de vanzari. Compania daneza este lider pe piata mondiala in dezvoltarea tehnologiilor moderne pentru optimizarea consumului de energie in domenii cheie, precum: infrastructura, alimentatie, eficienta energetica si solutii pentru protectia mediului inconjurator.

Compania daneza a deschis reprezentanta locala Danfoss SRL in 1996. In 2006, 10 ani mai tarziu, Danfoss deschidea si prima linie de productie in Romania, pentru module de termoficare si schimbatoare de caldura, cu desfacere atat pe piata interna, cat si in export, in tari precum Austria, Rusia, Turcia.

„Am inceput cu 4 angajati si acum suntem 144. Multi dintre colegii mei au acum nu doar responsabilitati locale, ci si regionale si chiar globale. Prin competentele, eforturile si energia lor, prin devotament si loialitate au contribuit si contribuie la succesul Danfoss”, a mentionat Laura Iosif, Head of Global Services, Regiunea EER, Danfoss, in discursul de deschidere.

Prezent la eveniment E.S. Dl. Karsten Vagn Nielsen, Ambasadorul Regatului Danemarcei a precizat: „Danfoss se remarca in rolul de promotor al relatiilor romano-daneze. Iar noi, ca reprezentanti ai Danemarcei, suntem mandri ca putem sa impartasim aceasta poveste de succes.”

In ceea ce priveste directiile de dezvoltare ale companiei daneze, Adam Jedrzejczak, Presedintele Regiunii EER, Danfoss, a declarat „Ne concentram pe domeniile care fac diferenta pentru clientii nostri si confera Danfoss potentialul maxim de crestere. In prezent, Danfoss investeste in accelerarea procesului inovator si dezvoltarea capacitatii de inovare”.

In fiecare an Danfoss investeste peste 4% din veniturile companiei in activitati de cercetare si dezvoltare pentru a gasi solutiile viitorului. Oferim aproape 50 de linii de produse care au fost create pentru a raspunde cerintelor dumneavoastra si a va ajuta sa oferiti cele mai bune servicii clientilor dumneavoastra. In medie, la Danfoss este patentata o noua inventie.

Scurt istoric Danfoss
1933 - Mads Clausen fondeaza in Nordborg,Danemarca compania Danfoss si lanseaza primul robinet de expansiune pentru sistemele de refrigerare
1943 – Danfoss patenteaza si lanseaza pe piata primul robinet termostatic pentru radiatoare
1952- Sunt lansate pe piata Compresoarele ermetice Danfoss pentru refrigerare si congelare
1964 – Danfoss incepe productia motoarelor hidraulice pentru utilaje agricole si constructii
1968 – Se incepe productia in masa a convertizoarelor de frecventa

Date Danfoss 2016
- Companii de vanzari in 120 de tari
- 62 de fabrici in 20 de tari
- 23.400 de angajati la nivel global
- 1.381 familii de produse patentate

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.887 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.110 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.210 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video