Eficiență sporită pentru tehnicienii din domeniul încălzirii

112 vizualizari
Analizorul de gaze de ardere testo 310 II
Distribuie pe

Noul analizor testo 310 – perfect pentru reglajul centralelor termice murale

Pentru tehnicienii și instalatorii din domeniul încălzirii urmează o perioadă aglomerată. Cu multe solicitări de reglaje și service la centralele termice murale. Eficiența în intervenții este probabil cel mai important aspect. Rapiditatea cu care reușesc să realizeze reglajele la centrale determină în mare parte și numărul de centrale la care pot interveni în perioada următoare. Centrale multe, profit mai mare pentru tehnicieni.

testo 310 II

Analizorul de gaze de ardere testo 310 II

Noul analizor testo 310 combină eficiența și simplitatea, astfel încât lucrările de service și reglaj să devină mult mai rapide. Pe ecranul color veți avea dintr-o privire până la 7 valori de măsurare în același timp. Astfel, veți eficientiza munca dumneavoastră zilnică și veți avea timpul sufficient să interveniți cu succes la mai multe centrale termice într-o zi normală de lucru. Și așa cum deja v-am obișnuit, noul analizor de gaze de ardere se conectează la aplicație testo Smart. Ce înseamnă asta pentru dumneavoastră? Puteți să operați și chiar să configurați instrumental de la distanță. Fixați analizorul de gaze direct pe centrala murală, cu ajutorul magneților, iar dumneavoastră puteți să realizați și alte măsurători la locația clienților.

Setul testo 310 II

Analizorul de gaze de ardere testo 310 II vine la pachet cu o sondă robustă de 180 mm, furtun de silicon pentru măsurarea presiunii, set 5 filtre de rezervp, geantă de transport și imprimantă Bluetooth cu hârtie termică inclusă. Important de știut, analizorul testo 310 II are doi senzori – O2 și CO (și calculul CO2). Astfel, analizorul este potrivit doar pentru reglaje și service la centralele termice murale. Pentru autorizarea ISCIR PTA1 aveți nevoie de un analizor de gaze de ardere cu 3 senzori, așa cum este testo 300 NEXT LEVEL.

    testo 310 II                testo 310 II

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.911 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 690 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video