Aerteknika

MY CMS: Cea mai avansata aplicatie web pentru companiile de service centrale termice, verificari ANRE si instalatii termice si sanitare din Romania!

aplicatia mobila MyCMS
vizualizari

My CMS este o platforma online pentru gestiunea activitatii de service centrale termice, destinata companiilor autorizate ISCIR dupa prescriptia tehnica PT A1.

Aplicatia pentru companiile de service centrale termice poate fi accesata de pe smartphone, tableta sau desktop PC, oricand de oriunde. Fiind o aplicatie cloud aveti nevoie de conexiune la internet pentru accesarea ei.

√ Gestionare clienti
√ Filtrare rapida
√ Grafice/Rapoarte
√ Securitate avansata

Administrare completa • Motor rapid de cautare • Print • Export • Grafice • Dashboard • Email-uri automate • Configurare facila • Abonament accesibil • Import baze de date clienti

myCMS

si beneficiezi gratuit de toate specificatiile platformei My CMS timp de 30 de zile
 

NOU!

Modul de facturare

Modulul de facturare oferă companiilor posibilitatea de a factura direct din aplicatie la sediul clientului. De asemenea se pot emite chitante pentru facturile emise. Aplicatia este optimizată și pentru imprimantele mobile pe hârtie termică.

Modul SMS

prin intermediul acestuia aplicatia trimite automat SMS-uri clientilor a caror verificare tehnica periodica sau verificare a instatiei de gaze urmeaza sa expire. Se poate seta frecventa de trimitere a SMS-urilor, respectiv una, dou sau trei trimiteri. Costul unui SMS este de 0,36 RON pentru maxim 160 de caractere.

Dezvoltarea viitoare a aplicatiei va include:

- mesaje personalizate SMS (cu ocazia unor promotii sau a sarbatorilor) - Q2 2018
- modul de devize de instalatii - Q3 2018
- Aplicatie mobila dedicata pentru Android si iOS - Q4 2018 - Q1 2019

Mai multe despre Caracteristicile si avantajele platformei My CMS, aicihttp://instalnews.ro/termice/cea-mai-avansata-aplicatie-web-pentru-companiile-autorizate-iscir-si-anre-din-romania

O aplicatie

MY TURN SRL
www.mycms.ro
admin@mycms.ro
0766-068-200

 

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.

Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Karmenu Vella

După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.

Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

De aceea noi la TESY ne bazăm pe oportunitatea de a-i atrage pe oamenii cei mai talentați și dornici să învețe, care au energia să creeze produse impresionante și ambiția de cuceri obiective provocatoare.

Zhechko Kyurkchiev, CEO Tesy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare