AFRISO

 

Noi cerinte privind eficienta energetica a aparatelor de incalzire

convectoare electrice Tesy Conveco
vizualizari

convectoare Tesy

Atunci când cumpărăm un aparat de încălzire pentru domiciliu, ne uităm, de obicei, la categoria de eficiență energetică, la caracteristici (dotări), și desigur, la preț.

Începând cu 1 ianuarie 2018 Uniunea Europeană a introdus un nou Regulament (Regulamentul (UE) 2015/1188 al Comisiei din 28 aprilie 2015 de punere în aplicare a Directivei 2009/125/CE a Parlamentului European și a Consiliului căruia cumpărătorii ar fi bine să le acorde atenție.

Conform acestui Regulament, randamentul energetic sezonier aferent încălzirii spațiilor al diferitelor tipuri de convectoare și radiatoare cu ulei nu trebuie să fie mai mic de 36 %. Aceasta înseamnă că aparatele care se montează pe perete trebuie dotate cu termostat electronic, astfel încât să poată reacționa la fluctuațiile temperaturii din încăpere (de exemplu, deschiderea unei ferestre) și să dispună de pornire adaptabilă sau control de la distanță.convectoare electrice Tesy Conveco

Compania bulgară TESY este primul producător din Bulgaria ale cărui convectoare și radiatoare cu ulei, dar și toată gama de aparate de încălzire, se încadrează complet în cele mai recente regulamente cu privire la eficiența energetică.

”Intrarea în vigoare a noii directive nu este o surpriză pentru producători. Noi am urmat tendința către producție de aparate de eficiență energetică ridicată – boilere și convectoare – cu mult înainte ca Uniunea Europeană să o impună. Suntem convinși că ele protejează planeta noastră, iar pe de altă parte, ajută la reducerea costurilor clienților noștri direcți”, a comentat în cadrul unei conferințe de presă Dl. Hristo Slavov, Business Unit Manager HIT  la TESY.

Compania îi sfătuiește pe clienți, ajungând în magazin, să se întrebe cum se justifică prețurile diferite a două aparate cu parametri aparent identici. ”Verificați dacă aparatul mai scump se încadrează în noul regulament, și dacă este așa, investiți în acesta.  Mica diferență se va recupera foarte repede și veți simți aceasta în facturile lunare de electricitate, mai ales dacă veți cumpăra un aparat cu montare pe perete.

Acesta a subliniat că un producător responsabil este obligat să-și informeze clienții despre această directivă, apărându-și astfel renumele.

Și dacă vă întrebați cum și de unde să achiziționați un aparat care să se încadreze în noile cerințe ErP, răspunsul este noua gama de convectoare de perete de la TESY, lansate de companie la începutul lunii decembrie a anului trecut ce pot fi cumpărate imediat, fără așteptare sau comenzi suplimentare. Dintre toate beneficiile convectoarelor se deosebește funcționalitatea lor de a fi gestionate de la distanță, din orice colț al lumii, prin Internet, cu ajutorul aplicației tesyCloud.

Ultima generație de convectoare electrice Conveco se autoeducă mereu și monitorizează comportamentul utilizatorilor. Astfel convectorul știe, de exemplu, că vă treziți la ora 7 și va crește temperatura în încăpere.

Dacă se deschide ușa sau fereastra, aparatul se oprește. Acesta are în dotare și sistem de prevenire a înghețului și funcție de blocare a tastaturii pentru protecția copiilor, iar mulțumită aplicației veți avea informații complete despre funcționarea convectorului din ultimele 24 de ore. Anul trecut compania bulgară a devenit și prima companie din Europa ce a oferit pe piață un boiler ”inteligent”, care de asemenea face parte din familia CLOUD de la TESY.

Sursa articolului: https://profit.bg/svezho/otoplitelnite-uredi-s-novi-iziskvaniya-za-energoefektivnost/

 

Adauga Comentarii

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
Permalink

Nume
Alexandra Pop

Buna seara,

Mai este valabila oferta? Am fi interesati de o colaborare cu sediul firmei Clarvision
https://clarvision.ro/solutii/clarvision-erp/

Permalink

Nume
admin

Buna ziua,
Nu stim exact la care oferta va referiti, insa ne puteti scrie pe office@instalnews.ro sa ne dati detalii iar noi va vom contacta.

Opinii

HSE

 

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

IEAS 2019

 

Licitatii