Afla cum arata Calitatea in Arhitectura din perspectiva celor mai premiati arhitecti!

51 vizualizari
ARThitecture Conference & Expo
Distribuie pe

La ARThitecture Conference & Expo se vorbeste despre calitate in arhitectura, tematica prin care ne-am propus sa aflam care sunt cele mai inalte standarde la care poate ajunge posibilul si tangibilul in Romania si in strainatate. ARThitecture este punctul de intalnire pentru dezbateri cu privire la calitatea mediului construit intr-un mediu extensiv. Aici vom impartasi experientele avute si le vom anticipa pe cele care vor urma, cele care vor fi aduse de catre arhitectii generatiei emergente.

Toshihiro Kubota este keynote speaker-ul acestei editii. Nascut in Japonia, cu studii terminate la Paris si birou de arhitectura in Zurich, Toshihiro Kubota se poate mandri cu un portofoliu impresionant atat din punct de vedere al cladirilor realizate cat si din cel al premiilor castigate. La ARThitecture Toshihiro Kubota isi va prezenta trei dintre cele mai impresionante proiecte ale sale: Urban Composition – Switzerland, Kaohsing Pop Music Center – Taiwan si Cruise Service Center – Taiwan.

Jose Antonio Fernández Usón vine din Madrid cu o surpriza pentru participanti. Prin titlul prezentarii sale - What`s next?, ne-a facut deja curiosi si nerabdatori sa il intalnim la ARThitecture! Tono este director la ACXT Arquitectos Madrid, jurizeaza si coordoneaza diferite competitii de arhitectura, este cercetator si profesor la universitati din Mexic si Spania.

Serban Tiganas este arhitect, planificator, educator si prin intermediul Ordinului Arhitectilor din Romania, un real sprijin al acestui eveniment. Ca arhitect si-a dedicat activitatea ultimelor doua decade proiectelor firmei Dico si Tiganas - arhitectura si inginerie, in care este partener un inginer de constructii civile. Mai multe proiecte au fost apreciate si premiate, cel mai cunoscut fiind Cluj Arena, locatia unde va avea loc si ExpConferinta ARThitecture.

Aflati aici informatii despre toti speakerii acestei editii: Claudiu Toma, Alexandra Stoica, Gabriel Rosca, Vlad Sebastian Rusu, Adrian Soare si Radu Prata.
Pentru participare, accesati site-ul evenimentului la sectiunea Registration. Accesul este gratuit pentru arhitecti prin inscriere in prealabil si in limita locurilor disponibile.

Evenimentul este realizat cu sprijinul OAR, Chic Ville si Euro GSM.
Partener principal: Reynaers Alluminium.
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.887 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.110 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.210 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video