novapex

 

Brico Depot aniverseaza un an de succes pe piata de bricolaj din Romania cu deschiderea a sase noi depozite

Brico Depot
vizualizari

Brico Depot, parte a grupului Kingfisher, liderul absolut al pietei de bricolaj din Europa, aniverseaza un an de prezenta pe piata din Romania; un an incununat de realizari veritabile, o viziune si know how implementate cu succes la nivel local si 14 depozite transformate in timp record.

Un an incununat de succes
Brico Dépôt inaugureaza primele doua depozite in Orhideea si Pantelimon, zone cu trafic intens din Bucuresti. Pe parcursul anului trecut, procesul de transformare al magazinelor Bricostore in depozite Brico Dépot a continuat intr-un ritm alert, dar concis. intr-o singura zi, pe data de 17 octombrie, specialistul in bricolaj a adus sase magazine Bricostore sub sigla Brico Dépôt, totalizand un numar de opt depozite in Romania.

« 2014 a fost un an in forta. Succesul inregistrat de primele doua unitati deschise in Orhideea si Pantelimon, ne-au dat increderea necesara dezvoltarii lucrarilor intr-un ritm sustinut. Pe 17 octombrie, intr-o singura zi, am inaugurat sase depozite, in urma unui proces de transformare care a durat mai putin de doua luni », a declarat Patrick Papot, Director General Delegat Brico Dépôt.

13 martie 2015 – Deschiderea a sase depozite noi
Pentru inceputul de an si debutul sezonului de bricolaj, Brico Dépôt anunta deschiderea oficiala a magazinelor situate in Constanta, Calarasi, Braila, Drobeta Turnu Severin, Suceava si Focsani. Noutatea pe care acest val de transformari o aduce este faptul ca depozitele au ramas deschise pe toata durata lucrarilor de reamenjare, cu scopul de a facilita continuitate si eficienta clientilor care sunt in cautarea unor solutii pentru proiectul lor de constructie, dar si pentru a le oferi posibilitatea de a-si face cumparaturile intr-un ambient favorabil.
Cele sase depozite completeaza seria de magazine achizitionate in 2013 si amenajate dupa structura de succes a Brico Dépôt.

« Suntem aproape de finalizarea tuturor unitatilor achizitionate anul trecut. Dupa un an intens, desfasurat intr-un ritm de munca alert, in care fiecare angajat si colaborator si-a adus contributia personala, am reusit sa taiam panglica a 14 unitati Brico Dépôt situate in Capitala si in tara. Este o experienta unica! Suntem cu adevarat mandri ca am reusit sa implementam un concept nou si inovator, dar si un vocabular specific profesionistilor in bricolaj, intr-o perioada atat de scurta. Le multumesc tuturor angajatilor si colaboratorilor pentru implicare, dar mai ales pentru profesionalismul de care au dat dovada si ii invitam pe locuitorii acestor orase sa descopere universul Brico Dépôt», a declarat Patrick Papot, Director General Delegat Brico Dépôt.

Modelul de business Brico Dépôt are la baza patru concepte esentiale prin care isi exprima unicitatea pe piata de bricolaj:
1) Volume si autoservire
2) Preturi mici in fiecare zi
3) Comert subliniat de produse «Arivaj»
4) Unitati de tip « depozit »

Traseul in depozite este organizat in jurul a trei poli importanti: materiale de constructii si renovare, amenajari interioare si unelte necesare pentru realizarea lucrarilor.
Brico Dépôt se adreseaza atat clientilor profesionisti, cat si amatorilor in bricolaj. Cu toate acestea, clientul frecvent Brico Dépôt detine o experienta peste media bricoleur-ului obisnuit.

Brico Dépôt, detinut de compania britanica Kingfisher, opereaza in prezent in 14 puncte comerciale din Romania: trei in Bucuresti – Pantelimon, Orhideea si Chiajna, si 11 magazine deschise in tara: Ploiesti, Pitesti, Brasov, Arad, Oradea, Suceava, Focsani, Braila, Drobeta Turnu Severin, Calarasi si Constanta.
in fiecare din cele 14 magazine clientii vor gasi esentialul pentru proiectul lor de constructii, in fiecare zi, incepand cu ora 07:00.


Oferta Brico Dépôt Romania

10.500 produse esentiale pentru constructii si amenajari interioare
Dedicat mesterilor si profesionistilor
Preturi mici si mentinerea calitatii produselor
Disponibilitatea produselor si autoservire imediata
“Arivaj” – produse care se gasesc in cantitati industriale, la preturi sub media pietei

Formatul depozitelor prietenos si usor de parcurs, este organizat in trei zone principale: materiale de constructie si renovari, amenajari interioare si unelte necesare pentru realizarea lucrarilor.

Informatii utile:

Brico Dépôt Pantelimon: soseaua Vergului, nr 18-20, sector 2, Bucuresti
Brico Dépôt Orhideea: Calea Giulesti, nr 1-3, sector 6, Bucuresti
Brico Dépôt Militari: Autostrada Bucuresti - Pitesti Km 11-12 Bucuresti
Brico Dépôt Ploiesti: DN 1 Km 6 Blejoi, Ploiesti
Brico Dépôt Brasov: Calea Bucuresti nr 109 Brasov
Brico Dépôt Pitesti: Comuna Bradu, Sat Geamana, DN 65B
Brico Dépôt Arad: Calea Aurel Vlaicu, nr 299/6 Arad
Brico Dépôt Oradea: Calea Aradului, nr 62 Oradea
Brico Dépôt Drobeta Turnu-Severin: Bulevard Alunis Nr.43
Brico Dépôt Braila: Sat Varsatura, Str Principala, Nr.4A, DN21
Brico Dépôt Focsani: Calea Moldovei, Nr. 32, Focsani
Brico Dépôt Suceava: Calea Unirii, Nr. 22, Burdujeni
Brico Dépôt Calarasi: Prelungirea Sloboziei, Nr. 17A
Brico Dépôt Constanta: Bulevardul Tomis, Nr. 401

Deschis de luni pana sambata intre orele 07:00 - 21:00 si duminica intre orele 09:00 - 19:00

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:446218
Data publicarii: 28.05.2020
Valoarea estimata:8000
Data publicarii: 28.05.2020