Construction 21EXPO - Prima EXPOZITIE virtuala pentru toata Europa!

35 vizualizari
Construction21EXPO EUROPE 2014
Distribuie pe

octombrie 2013 - Economisiti bani! Reduceti emisiile de CO2! si vizitati solutiile inovatoare in domeniul constructiilor durabile si proiecte de pe intregul continent european.
Construction21EXPO EUROPE va avea loc pe 18-19 februarie 2014 si va reuni 500 de expozanti si 20.000 de participanti, printre care arhitecti, ingineri, project manageri, investitori si alti actori cheie.

Expozantii vor putea sa ajunga la cei mai activi profesionisti in domeniul constructiilor verzi din Europa cu o investitie minima. Ei vor avea acces la statistici de inalta calitate privind vanzarile si numarul de vizitatori, precum si studii de piata privind ofertele existente si noile piete in formare pentru solutii de constructie durabile.

Amenajarea standului este foarte simpla, dar se poate crea un mediu foarte atractiv cu personalizarea dorita. Vizionati filmuletul de prezentare de pe Construction21EXPO.eu pentru a lua la cunostina modalitatile de comunicare si bogata gama de interactiune oferite de targul virtual. Costurile sunt explicate in sectiunea de Expozanti a site-ului targului.

Potentialii expozanti ar trebui de asemenea sa viziteze Comunitatea Construction21EXPO EUROPE, pentru a descarca Documentul Introductiv care prezinta mai multe detalii ale evenimentului.

Membrii Construction21 sunt invitati sa ii trimita un mesaj Monicai Zarnescu folosind platforma Construction21.eu pentru a obtine un cod de reducere aditional de 15% pentru taxele de expunere.
http://www.construction21expo.eu/

 

Despre Construction 21 - Platforma europeana dedicata practicantilor in constructii verzi
Construction21 este o platforma de colaborare adresata profesionistilor ce activeaza in domeniul constructiilor sustenabile. Utilizatorii activi pot schimba informatii si primi feedback, pot sa-si dezvolte reteaua proprie si sa se implice in comunitati tematice. Accesul la website este complet gratuit iar continutul sau este creat de utilizatori si moderat de experti recunoscuti din domeniu.
Acest proiect este dezvoltat de organizatii renumite si multipli parteneri din 6 tari pentru a-si asigura independenta, calitatea continutului si adaptarea la cerintele pietelor nationale.
Comunitatea Construction21 Romania
Platforma Construction21 este administrata si coordonata in Romania de Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi ce include peste 120 de companii si organizatii ce activeaza in sectorul constructiilor sustenabile. Membrii sai sunt implicati in mod activ in alimentarea cu informatii de inalta calitate a website-ului.
Alaturati-va unei comunitati ce activeaza in domeniul constructiilor sustenabile! Sprijiniti miscarea verde din tara dumneavoastra si bucurati-va de beneficiile de a fi parte dintr-o comunitate viitoare! Veti participa in mod activ in sectorul constructiilor verzi si va veti bucura de beneficii atat personale cat si pentru organizatia dumneavoastra.


Construction21EXPO EUROPE - A virtual trade fair dedicated to sustainable construction solutions for the European market!
Save travel costs, travel time, registration fees, and the environment by attending Construction21EXPO virtually! Access quickly and learn about the latest innovations and quality solutions to ensure success with your sustainable construction projects.
Why attend? Hit the expo floor from your home computer; Meet and interact with exhibitors;
Watch live keynote speeches; Collect and save product material; Expand your industry network; Engage in live conversations; Learn about the industry trends
Exhibitors main categories: Developers, Financiers & Investors; Equipment, Safety & Tools; Green Energy & Installations; Design & Other Services; Furniture & Interiors; Lighting
Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.887 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.110 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.210 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video