Aerteknika

German Design Award 2018 pentru modelul de reach truck BT Reflex seria R

Toyota_material
vizualizari

Modelul de reach truck BT Reflex seria R de la Toyota Material Handling a fost premiat in cadrul German Design Award 2018. Modelul sau curat si functional a obtinut punctele necesare pentru locul castigator la categoria Design Excelent de Produs (Excellent Product Design).

German Design Award reprezinta cel mai important premiu international al Consiliului German de Design, care consta intr-un juriu international care rasplateste design-uri unice care aduc o valoare adaugata unei anumite marci.

”Pentru mine, proiectarea de echipamente reprezinta punerea operatorului in centrul actiunii. Provocarea noastra in acest domeniu este exprimarea unei ergonomii bune a modelului actual, astfel incat operatorul sa o experimenteze la maximum”, a declarat Oliveira Andersson, Seful departamentului de Design de la Toyota Material Handling Europe, care a adus intotdeauna o imbunatatire a produsului inca din anul 1995.

Modelul BT Reflex reach truck are un istoric indelungat si la inceputuri a fost echipat cu un interior simplu. Ca urmare a evolutiei tehnologice din anii 70 si 80, pentru a raspunde nevoilor clientului din diferitele tipuri de industrii si design-ul echipamentelor avand drept scop principal utilizatorul, design-ul actualizat al BT s-a focalizat pe confortul operatorului. Toate acestea au dus la primul premiu de design iF pentru o ergonomice uimitoare in 1982 al reach truck-ului BT1350E. Pe parcursul anilor, modelele au fost imbunatatite in conformitate cu valoarea Kaizen de la Toyota (imbunatatire continua). Toyota Material Handling a primit premiul German Design Award 2016 pentru BT Levio seria P.

Cititi povestea completa despre BT REFLEX AICI >

https://toyota-forklifts.ro

Opinii

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

Îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării.

Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România

Ne aşteptăm ca segmentul coboţilor să continue a fi în următorii ani unul dintre principalii vectori de dezvoltare a pieţei de soluţii de automatizare.
Jürgen von Hollen, Preşedinte, Universal Robots

Se estimează că energia solară va oferi cu 40.000 mai multe locuri de muncă în Europa până în 2019 dacă barierele comerciale sunt eliminate.

James Watson, CEO SolarPower Europe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.
Carmen Adamescu, Partener EY România
Karmenu Vella
După unele estimări, 23.000 de decese au loc anual în România din cauza poluării aerului cu anumite particule. Este important să lucrăm pentru a combate această problemă.
Comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare