Aerteknika

Pardoselile de uz industrial Ucrete au obtinut certificarea Halal

ucrete
vizualizari
  • Pardoselile de uz industrial Ucrete au fost aprobate pentru utilizare în cadrul unităților de producție Halal
  • Piața mondială de produse Halal este extinsă și diversificată, cuprinzând industria alimentară și a băuturilor și ajungând până la industria farmaceutică și cea a produselor cosmetice

Pardoselile de uz industrial Ucrete din gama de produse Master Builders Solutions® au fost certificate pentru utilizare în cadrul unităților de producție Halal. Procesul de certificare, realizat de Halal Certification Europe, a presupus o examinare detaliată a materiei prime și a furnizorilor la care se apelează pentru fabricarea Ucrete și, de asemenea, auditarea unității de producție a BASF din Redditch, Marea Britanie.

„Această aprobare certifică faptul că pardoselile de uz industrial Ucrete sunt în completă conformitate cu cerințele Halal și demonstrează angajamentul nostru în ceea ce privește îndeplinirea tuturor cerințelor clienților noștri”, declară Ian Smith, Director al segmentului de operațiuni globale - Pardoseli, din cadrul BASF.

În viața de zi cu zi, oamenii pun accent, în funcție de cultura din care provin, pe modul în care au fost produse diferite bunuri de larg consum, precum carnea, alimentele procesate și băuturile sau produsele cosmetice și farmaceutice. Pentru persoanele nespecializate, este foarte dificil să determine dacă un anumit produs este în conformitate cu cerințele Halal. Pentru acest aspect, însă, ne putem baza pe certificarea Halal, care indică în mod cert ce produse sunt sigure pentru utilizare. În prezent, investitorii și directorii de unități pot fi siguri că pardoselile lor de uz industrial Ucrete îndeplinesc toate cerințele unei unități de producție moderne Halal.

ucrete

Ucrete este un sistem de protecție a suprafețelor extrem de durabil, ce folosește o tehnologie unică pe bază de rășini, care, de aproape 50 de ani, întrunește și depășește cele mai exigente cerințe privind igiena din industria alimentară și a băuturilor. Sistemele de pardoseli de uz industrial Ucrete nu conțin solvenți, se întăresc rapid, sunt inodore și au un grad foarte ridicat de rezistență împotriva murdăriei.

Ucrete este un produs deja certificat conform standardului de aur Eurofins privind confortul și calitatea aerului din spațiile interioare, pentru emisiile reduse, și este în conformitate cu cerințele AgBB (Comisia germană privind evaluarea produselor pentru construcții în ceea ce privește sănătatea). Este aprobat pentru utilizare în unitățile de producție a alimentelor, care utilizează sisteme de calitate HACCP. Ucrete se potrivește perfect pentru a fi utilizat în domeniul chimic și farmaceutic mulțumită rezistenței sale la substanțele chimice, acțiunile mecanice și șocurile termice.

Informații suplimentare despre pardoselile de uz industrial Ucrete sunt disponibile la: www.master-builders-solutions.basf.com și www.ucrete.basf.com

Divizia BASF de Substanțe chimice pentru construcții oferă soluții chimice avansate, sub brandul umbrelă global Master Builders Solutions, pentru construcția, întreținerea, reparația și renovarea construcțiilor.  Brandul este construit pe mai mult de 100 de ani de experiență în industria de construcții.  Portofoliul nostru extins cuprinde aditivi de beton, aditivi pentru ciment, soluții chimice pentru construcții subterane, sisteme de hidroizolare şi etanșare, sisteme de reparare și protecție pentru beton, mortare performante de subturnare, sisteme de pardoseli performante, sisteme de fixare a gresiei, rosturi de dilatare și sisteme de control și soluții pentru protecția lemnului.

Cei aproximativ 6.500 de angajați ai diviziei de Substanțe chimice pentru construcții formează o comunitate globală de experți în domeniul construcțiilor.  Pentru a rezolva provocările individuale ale clienților noștri din domeniul construcțiilor de la faza de concepție până la finalizarea unui proiect, apelăm la cunoștințele noastre specializate, la expertiza regională și la experiența dobândită în nenumărate proiecte de construcții din toată lumea. Profităm de tehnologiile globale ale BASF și de cunoștințele detaliate despre nevoile locale de construcții pentru a dezvolta inovații care îi ajută pe clienții noștri să aibă succes și să realizeze construcții sustenabile.
Divizia are unități de producție și birouri de vânzări în peste 60 de țări și a realizat vânzări în valoare de aproximativ 2,4 miliarde euro în 2017.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Oil&Gas Black Sea Summit

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romanian Energy Efficient Forum 2018

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare