Se prelungeste termenul de depunere al proiectelor pentru Romanian Building Awards - Premiile Nationale pentru Spatiul Construit

58 vizualizari
RBA2017
Distribuie pe

Pentru a veni in intampinarea dorintelor exprimate de arhitecti privind inscrierea proiectelor in concurs, echipa RBA anunta ca data de depunere a inscrierilor se prelungeste pana la 15 septembrie 2017. Asadar, arhitectii cu drept de semnatura, stagiarii si studentii pot inscrie unul sau mai multe proiecte in mod individual, dar si sub forma unor echipe pluridisciplinare. De asemenea, constructorii, dezvoltatorii imobiliari, finantatorii si beneficiarii pot participa la concurs daca au acceptul arhitectului proiectului.

Inscrierea se poate face numai online, in limba engleza, pe platforma rba.spatiulconstruit.ro. Pot participa la RBA 2017 toate proiectele ce au creat sau imbunatatit spatiul public construit in anii 2015 si 2016. tinand cont ca interventiile asupra mediului construit pot avea o durata lunga, se va putea inscrie orice proiect care nu a fost complet finalizat in perioada mentionata, dar se afla in etapele finale ale constructiei.

Desfasurarea concursului se va face in 2 etape de jurizare. Prima, consta in selectia de catre board-ul multidisciplinar RBA a proiectelor inscrise pe baza impactului social, cultural, economic asupra calitatii vietii, pe langa criteriile estetice si tehnice. Membrii board-ului sunt urmatorii: arh. serban tiganas - presedinte OAR, prof. Univ. Dr. Arh. Marian Moiceanu – Rector UAUIM, Marian Popa – Manager Deutsche Bank General Technology, arh. si fashion designer Ioana Ciolacu, prof. Dr. Vintila Mihailescu, Florin Mindirigiu – presedinte Asociatia Culturala Pro Event, dr. Ing. Cristian Romeo Erbasu – presedinte FPSC.

Noutatea editiei 2017 este faptul ca proiectele ce intra pe lista scurta a nominalizarilor desemnate de board vor fi sustinute de 2 reprezentanti ai biroului/companiei in fata juriului si a publicului prezent in cadrul Forumului International de Arhitectura si Inginerie SHARE.

SHARE BUCHAREST 2017 este un eveniment dinamic ce include forumul dedicat exemplelor de buna practica in arhitectura europeana RIFF International Architecture Expo Conference Roofs, Insulations, Façades, sesiunea de sustinere a proiectelor nominalizate la Romanian Building Awards – RBA LIVE si Gala de premiere RBA.

‘‘A inspira este o forma fundamentala de generozitate. Este ceea ce ne dorim sa realizam impreuna cu partenerii nostri prin evenimentele SHARE.’’ arh. serban tiganas, presedintele OAR si presedintele SHARE Bucuresti 2017.

In etapa finala a concursului, un juriu international va desemna dintre nominalizati proiectele castigatoare ce vor fi premiate in Marea Gala cu o diploma insotita de un certificat cu recenziile juriului, un trofeu mural, placheta de onoare Romanian Building Awards 2017 si promovate la nivel national si international.

Romanian Building Awards este initiat si organizat de Ordinul Arhitectilor din Romania, Universitatea de Arhitectura si Urbanism ”Ion Mincu”, Federatia Patronatelor Societatilor din Constructii si Asociatia Pro Event si are ca misiune promovarea cele mai valoroase proiecte construite in ultimii 2 ani in Romania.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.887 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.110 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.210 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video