novapex

 

Symmetrica incepe exporturile. Republica Moldova si Ucraina, primele tari unde va livra pavele si borduri

Symmetrica
vizualizari

Compania exporta deja 150 de tiruri in Republica Moldova

Symmetrica, liderul pietei locale de pavele si borduri, se extinde pe pietele din regiune. Astfel, compania a inceput deja livrarea de produse pe piata din Republica Moldova si se afla in discutii avansate pentru lansarea exporturilor si in Ucraina.

„Pozitionarea geografica a celor doua fabrici din Moldova, la Podu Iloaiei (Iasi) si Veresti (Suceava), ne permite livrarea de produse pe pietele invecinate din Republica Moldova si Ucraina, fara a implica costuri ridicate de transport”, a declarat Sebastian Bobu, Directorul Executiv al Symmetrica.
Potrivit afirmatiilor sale, un alt avantaj al companiei este faptul ca are cea mai mare capacitate de productie de pe plan local, astfel putand acoperi atat necesarul de pavele si borduri din Romania, cat si cerintele de peste granite. In acest moment, in cele cinci fabrici ale Symmetrica sunt produse aproximativ 11.500 m de materiale zilnic.
„In ceea ce priveste exporturile in Republica Moldova, negocierile au inceput in urma cu cateva luni si, din octombrie, am inceput sa livram primele produse”, a mai spus Sebastian Bobu.

Acesta a mai declarat ca primul contract in Republica Moldova vizeaza livrarea a aproximativ 30.000 de metri de pavele si borduri, reprezentand circa 150 de tiruri, necesare reamenajarii trotuarelor si parcarilor din orasul Ungheni. Intregul volum de produse va fi asigurat de fabrica din Podu Iloaiei, care are o capacitate de productie de 2.000 m de produse zilnic.
Planurile de viitor ale Symmetrica vizeaza extinderea treptata si in alte state invecinate. Astfel, in momentul de fata, compania se afla in discutii pentru semnarea de contracte in Ucraina.

1,5 milioane de metri de pavaj si borduri livrate pentru proiecte publice
In ceea ce priveste proiectele desfasurate in acest an pe plan local, Symmetrica a livrat in proportie de 70% catre proiecte publice. Astfel, in 2012 compania a furnizat pavele si borduri pentru 50 de astfel de proiecte, in toata tara, ajungand astfel la un volum de 1,5 milioane de metri de produse.
“In functie de specificul si volumul lucrarilor, cele mai importante proiecte pe care le-am avut anul acesta au fost in orase precum Suceava, Bacau, Iasi, Cernavoda, Cluj, Neptun, Galati, Focsani, Constanta, Sibiu, Targu Mures etc. Acestea au vizat reabilitarea strazilor, trotuarelor si a zonelor pietonale”, a mai adaugat Sebastian Bobu.
Conform acestuia, o parte din cantitatea de pavaj si borduri livrata a fost montata chiar de catre echipele de specialisti ale Symmetrica.
In ceea ce priveste proiectele private, catre care Symmetrica a livrat 20% din productie, reprezentantul companiei sustine ca cele mai multe contracte au fost semnate in domeniul comercial.
Astfel, printre cele mai mari proiecte desfasurate in acest an se numara realizarea de accese auto si trotuare la statii de carburanti Socar, Lukoil, la hypermarketurile Lidl si Penny Market, dar si in cadrul EuroMarket Iasi.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

 

ajutor instalator

 

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

Real Estate & Construction Forum 2019

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:
Data publicarii: 17.10.2019
Valoarea estimata:
Data publicarii: 16.10.2019