SYMMETRICA investește 7 mil. euro în prima sa fabrică din Sud-Estul țării, la Ovidiu

112 vizualizari
SYMMETRICA investește 7 mil. euro în prima sa fabrică din Sud-Estul țări
Distribuie pe

Symmetrica, liderul pieţei locale de pavele şi borduri vibropresate şi cel mai mare producător autohton, anunță lansarea unei noi unități de producție în urma unei investiții de 7 milioane de euro. Noua fabrică, amplasată în orașul Ovidiu, județul Constanța, reprezintă cea de-a noua unitate de fabricație a companiei și prima din Sud-Estul țării.

Construită pe un teren de 50.000 mp, noua hală de producție Symmetrica dispune de o suprafață de 3.500 mp, aici urmând să fie fabricate pavaje, borduri, elemente de grădină, zidărie, ș.a. Fabrica din Ovidiu va produce lunar peste 100.000 de unități, compania ajungând astfel la o capacitate de producție totală de 4.000 de metri liniari / pătrați zilnic.

„Symmetrica are o acoperire geografică importantă, iar zona de Sud-Est a țării se afla deja în atenția noastră, având un potențial important de creștere atât în ceea ce privește proiectele publice, cât și cele private. De asemenea, odată cu intrarea noastră în această regiune, suntem pregătiți să ne implicăm activ în sprijinirea comunităților locale, așa cum procedăm deja în toate celelalte localități în care suntem prezenți”, a declarat Sebastian Bobu, Director Executiv al Symmetrica. 

Potrivit afirmațiilor sale, fabrica din județul Constanța dispune de linii de producție moderne, de înaltă tehnologie, complet automatizate. Peste 35 de angajați vor activa în noua unitate de producție. Deși procesul tehnologic este unul complex, acesta poate fi coordonat de 5-6 persoane pe schimb, automatizarea de care dispune fabrica reprezentând un avantaj important în facilitarea muncii angajaților.

Odată cu inagurarea noii fabrici, Symmetrica ajunge la un total de nouă unități de producție în România, celelalte opt fabrici fiind amplasate în Vereşti – Suceava, Podul Iloaiei - Iași, Bolintin Vale – Ilfov, Prejmer - Brașov, Cociu - Bistrița Năsăud, Mărășești – Vrancea, Zimandu Nou – Arad și Solca – Suceava.

Compania continuă astfel ritmul susținut de investiții în extinderea capacității de producție, atât prin noi linii și unități de producție, cât și prin încorporarea unor tehnologii de ultimă generație menite să aducă îmbunătățiri în calitatea, designul și coloristica produselor Symmetrica. 
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.911 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 690 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video