Conferinta Tehnologii Smart pentru Prelucrarea Metalelor 2019

Conferinta Tehnologii Smart pentru Prelucrarea Metalelor 2019
Frequency
annual
Edition
1
Country
Romania
City
Bucharest
Location
Romexpo, Pavilion B3, Sala Titulescu

Dinamismul si evolutia pietei industriale din România, au creat premisele organizarii in cadrul targului METAL SHOW &TIB, a primei editii a Conferintei Tehnologii Smart pentru Prelucrarea Metalelor. Conferinta are ca principal scop aprofundarea acestui domeniu, dar si crearea unui cadru specializat de networking intre firmele/institutiile/asociatiile de profil si specialistii din industrie, conducând la consolidarea unui eveniment simbol dedicat intregii industrii nationale.

Public vizat: specialisti din industria prelucratoare a metalelor, specialisti din industria grea; clienti industriali si antreprenori industriali; distribuitori si reprezentanti in Romania; firme de constructii; santiere navale, inchirieri cofraje; producatori industriali, producatori masini unelte, producatori repere metalice si producatori piese; solutii industriale, tratamente diverse suprafete, universitati, institute de cercetare; consumatori finali.

>>>>>>>Agenda evenimentului este disponibilă aici

ACCES: Obtinerea invitatiei gratuit prin transmiterea unui mesaj cu numele si adresa de e-mail la corina.radulescu@romexpo.ro

Organizer

ROMEXPO

Corina Radulescu – Specialist Marketing Romexpo

Mobil: 0758 837 724
E-mail: corina.radulescu@romexpo.ro