Vino la JYSK ca să iei mini recipientul pentru colectarea de acasă a bateriilor consumate

19 vizualizari
campanie ecotic jysk
Distribuie pe

ECOTIC și ECOTIC BAT,  împreună cu JYSK demarează o campanie de informare a publicului larg în ceea ce privește colectarea separată în vederea reciclării a deșeurilor de baterii, becuri, neoane și electronice mici.

În 2022, ECOTIC a realizat un studiu care a evidențiat faptul că doar 30% din populația României cunoaște un punct de colectare pentru deșeurile de echipamente electrice. În acest sens, promovarea soluțiilor de predare a acestor tipuri de deșeuri este o inițiativă ce contribuie la informarea și educarea publicului larg.

Clienții JYSK, care vor ajunge în cele 133 de magazine amplasate la nivel național, vor primi de la casa de marcat, mini recipiente GRATUITE destinate colectării separate de baterii portabile la domiciliu* (în limita stocului disponibil). Toate aceste magazine sunt echipate cu recipiente dedicate colectării separate a bateriilor, becurilor și electronicelor mici stricate.

Ce poți să aduci la recipientul dedicat de la JYSK?

  • Baterii portabile consumate (AA, AAA, baterii tip pastila, baterii de telefon/laptop/cameră foto)
  • Becuri/neoane stricate
  • Electronice uzate de mici dimensiuni (mouse, tastatura, telecomanda, încărcătoare, căști etc).

campanie ecotic jysk

De ce să le predai spre reciclare?

Aceste deșeuri, predate la punctele de colectare dedicate, ajung pe fluxul reciclării și astfel o mulțime de materii prime reciclabile, precum și periculoase sunt extrase. O serie de informații pe această temă sunt disponibile pe www.ecotic.ro, precum și pe paginile de social media ale Organizației ECOTIC, sau pe  www.jysk.ro/colectare-selectiva.

ECOTIC a pus la dispoziția publicului larg și un număr dedicat de call center, 021 9641, unde cetățenii pot identifica soluțiile pe care le au la dispoziție pentru predarea deșeurilor electrice și de baterii.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.600 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 10.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 19.925 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video