Afriso

 

Anul acesta Lindab sarbatoreste 60 de ani

Lindab aniversare 60 ani
vizualizari

Lindab scrie istorie si puncteaza 60 de ani de activitate la nivel international

​Pe 6 februarie 1959, se infiinta AB Lidhults Plåtindustri in Grevie, in partea de NV a regiunii Skåne, de catre Lage Lindh si Valter Petersson. Era firma care, 10 ani mai tarziu, avea sa se numeasca Lindab AB. De atunci, Lindab a crescut si a devenit o companie multinationala, listata la bursa, cu peste 5000 de angajati in mai mult de 30 de tari.
 
Orientare catre client, realism, ordine si bun simt – acestea sunt valorile care au fost sunt si vor fi baza dezvoltarii afacerii Lindab. Ce a inceput ca o afacere mica de prelucrare a metalului in peninsula Bjäre din sudul Suediei, s-a transformat astazi intr-o companie multinationala care dezvolta, produce si promoveaza produse si solutii moderne pentru constructii civile & industriale si sisteme de ventilatii pentru un climat interior imbunatatit.

“Lucram si astazi sub valorile sustinute inca de la infiintare. Pe vremuri, puteai spune ca esti un bun comerciant. De fapt era vorba despre pozitionarea prioritara a clientului si orientarea eforturilor tale pentru multumirea acestuia. Astazi, numim aceasta directie antreprenoriat,” spune Ola Ringdahl, CEO al Lindab.

Lindab 60 ani

Clima si digitalizarea

Ca si alte companii, Lindab face fata astazi provocarilor din industrie impuse de digitalizare. Alta provocare pentru industria in care activeaza o reprezinta eficienta climatica si energetica. Aici, Lindab este cu un pas inainte datorita solutiilor eficiente energetic pentru ventilarea si climatizarea cladirilor.

 
“Vom continua sa lucram ghidati de principiile care au adus succes companiei. Traim in prezent o poveste de succes, un bucata din istoria industriei suedeze. Lindab a crescut sanatos de-a lungul anilor si va continua sa o faca cel putin in aceleasi ritm. Ne dorim sa pastram profitabilitatea companiei, fara a renunta la standardele de calitate”, spune Ola.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

 

ajutor instalator

 

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ieas

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:567225
Data publicarii: 23.08.2019
Valoarea estimata:316997
Data publicarii: 23.08.2019