Aplicatia xComfort - Controleaza-ti casa inteligenta cu ajutorul smartphone-ului chiar si cand nu esti acolo

349 vizualizari
Aplicatia xComfort - Controleaza-ti casa inteligenta cu ajutorul smartphone-ului
Distribuie pe

Producatorul industrial diversificat Eaton ofera acum o aplicatie smartphone ce furnizeaza clientilor sai posibilitatea de a controla de la distanta sistemul automatizat xComfort al cladirii. Acest lucru face mai usor pentru utilizatori sa combine energia durabila cu un confort de viata orientat spre viitor. Proprietarii de apartamente pot sa adapteze rapid si confortabil sistemele de iluminat, de incalzire si de securitate, precum si parasolarele, prin intermediul smartphone-ului - flexibil atunci cand sunteti acasa sau oriunde in intreaga lume. 
Datorita diverselor aplicatii (Android, iOS, WEB), toate functiile de control pot fi combinate pe un smartphone, care poate fi folosit ca o telecomanda pentru intregul sistem de automatizare al cladirii. Proprietarii de apartamente care nu sunt acasa sunt imediat informati prin mesaj text si / sau e-mail despre evenimentele neprevazute, cum ar fi un jaf, care astfel le permite sa reactioneze rapid. In plus, functii precum sistemul de incalzire pot fi controlate de la distanta, astfel incat sa fie deja cald atunci cand ajungeti acasa. In acest fel, noile aplicatii, in combinatie cu Xcomfort Smart Home Controller, maresc gradul de confort si siguranta si ajuta utilizatorii Xcomfort sa economiseasca energie.

Noua aplicatie pentru smartphone de la Eaton permite clientilor sa controleze de la distanta sistemul de automatizare Xcomfort al cladirii

Implementarea facila a aplicatiei Smart Home Controller in sistemul xComfort permite controlul convenabil de la distanta cu ultimele aplicatii de la Eaton. Utilizatorilor le este furnizata o imagine de ansamblu a ceea ce se intampla acasa, oricand si de oriunde. Indiferent unde s-ar putea afla utilizatorul la un moment dat, aplicatia Xcomfort ofera acces deplin la sistemele de control wireless de acasa, permitand utilizatorului sa-si controleze casa de oriunde de pe glob prin aceeasi interfata usor de utilizat. De exemplu, cand calatoresc, utilizatorilor le este furnizat un raport pe smartphone ce detaliaza informatii esentiale privind temperaturile interioare si exterioare. In plus, sistemele de incalzire, iluminat si de alarma pot fi pornite si oprite de la distanta. Utilizatorii care nu sunt acasa sunt imediat notificati cu privire la evenimente neprevazute, cum ar fi inundatii sau declansari ale sistemului de securitate. Datorita functiilor sale diverse, Xcomfort ofera utilizatorilor sai un nivel ridicat de flexibilitate, confort si un potential de economisire a energiei. Sistemul este controlat fie direct prin reteaua wireless de acasa (Wi-Fi), la distanta prin Internet sau prin telefonul smartphone pe server Eaton. 

Xcomfort este un sistem de control wireless descentralizat, pentru instalatiile electrice din cladiri, oferind un nivel mai ridicat de securitate, confort si economie de energie. In vremuri de crestere a preturilor la energie, acesta permite utilizatorilor sa economiseasca energie si implicit sa micsoreze costurile. Toate functiile sistemelor electrice moderne pot fi controlate convenabil si fara o multime de cabluri deranjante. Sistemul wireless Xcomfort are o gama excelenta in interiorul cladirilor si permite utilizatorilor sa adapteze cu usurinta design-ul pentru a indeplini cerintele individuale. Datorita designului modular al sistemului si comunicatiei wireless, Xcomfort poate fi implementat pentru a actualiza, renova sau completa sistemele existente, sau ca un sistem complet nou in sine. Daca este necesar, sistemul poate fi extins.

Eaton este un producator de top de sisteme electrice moderne, de economisire a energiei pentru cladiri de orice dimensiune. In case particulare, apartamente, cladiri comerciale sau private, hoteluri, scoli sau gradinite, tehnologia durabila pentru cladiri Xcomfort, creat de Eaton, combina intotdeauna confortul cu economia de energie si protectia mediului.

Pentru informatii suplimentare cu privire la sistemul Xcomfort, aplicatie si cel mai apropiat partener Xcomfort, va rugam sa vizitati www.xcomfort.de
Pentru a afla mai multe despre Eaton, accesati www.eaton.eu. Pentru ultimele noutati, urmariti-ne pe Twitter prin intermediul @Eaton_EMEA sau gasiti pagina noastra Eaton EMEA de pe LinkedIn.

Sectorul Electric al Eaton este un lider global cu expertiza in protectia si distributia energiei electrice; alimentare de rezerva si de siguranta; control si automatizari industriale; sisteme de iluminat si securitate; solutii de cablare structurata; solutii pentru medii de lucru severe si periculoase si servicii de inginerie. Datorita solutiilor sale globale, Eaton raspunde cu succes celor mai importante provocari actuale privind managementul energiei electrice. Eaton este o companie diversificata specializata in managementul energiei, cu mai bine de un secol de experienta in oferirea de solutii eficiente care ii ajuta pe clientii nostri sa gestioneze efectiv energia electrica, hidraulica si mecanica. Lider global pe piata tehnologiei, Eaton a achizitionat Cooper Industries plc in 2012. Venitul pe anul 2012 al celor doua companii a fost de 21,8 miliarde dolari pe baza proforma. Eaton are circa 102.000 de angajati si vinde produse in peste 175 de tari. Pentru mai multe informatii, accesati www.eaton.eu


xComfort app - Control your intelligent home by smart phone even when you`re not there
Diversified industrial manufacturer Eaton now offers a smartphone app providing its customers with the possibility of remotely controlling its building automation system xComfort from anywhere. This makes it even easier for users to combine sustainable energy saving with future-oriented living comfort. Apartment owners can quickly and comfortably adjust lighting, heating and security systems as well as sunshades via their smartphone - flexibly when at home or from anywhere worldwide. Thanks to various apps (Android, iOS, WEB), all control functions can be combined on a smartphone, which can be used as a remote control for the entire building automation system. Apartment owners who are not at home are then immediately informed by text message and/or e-mail of unexpected events such as a burglary enabling them to react quickly. Additionally, functions like the heating system can be remotely controlled so that it is already warm when you get home. This way, the new apps in combination with the xComfort Smart Home Controller increase comfort and security and help xComfort users to save energy.

Eaton Electric SRL
Baneasa Business & Technology Park
Sos. Bucuresti - Ploiesti nr. 42-44,
cladirea B2, Etaj 3, Bucuresti, sector 1
Romania
Telefon: +40 21 361 09 09
Fax: +40 21 361 09 00
StefanLTomescu@Eaton.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.887 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.110 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.210 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video