novapex

 

Cum să recondiționezi piesele la care ții cel mai mult

vizualizari

Fie că suntem femei sau bărbați, cu toții avem tendința de a ne atașa de anumite lucruri, la care ne este foarte greu să renunțăm. Și asta se întâmplă pentru că de aceste obiecte ne leagă anumite amintiri sau experiențe, pe care le retrăim uneori atunci când suntem în preajma lor, resimțind din nou starea de bine pe care ne-au generat-o inițial. Iar dacă pentru femei un astfel de obiect poate fi mobila de sufragerie, pentru bărbați, cu siguranță, este mașina personală. Iată două lucruri pe care ne-ar plăcea să le conservăm în cele mai bune condiții, cât mai mult timp posibil.

Însă pe lângă atenția deosebită pe care trebuie să o purtăm în manevrarea pieselor dragi nouă, un alt ajutor de nădejde poate fi o sculă electrică, care să ne ajute în recondiționarea acestora. Polizorul drept Bosch GRO 12V-35 este o astfel de unealtă multifuncțională, prevăzută cu mai multe capete și accesorii care îi dau posibilitatea să fie utilizată pentru diverse acțiuni precum tăiere, șlefuire, frezare, lustruire și găurire, mai ales în locurile greu accesibile.

Astfel, Bosch GRO 12V-35 își găsește o utilitate aparte în recondiționarea pieselor de mobilier vechi, confecționate din lemn, prin șlefuirea acestora, în special în zonele greu accesibile, făcând astfel atenția la detalii un atu al meșterului care le lucrează. Utilizând discul de șlefuire rotund, de dimensiuni reduse, acesta pătrunde în spații restrânse și reușește să redea luciul mult dorit sau să pregătească suprafața pentru vopsire. În plus, LED-ul integrat permite iluminarea sectorului de lucru, oferind o precizie sporită de fiecare dată.

Pe de altă parte, mașina multifuncțională Bosch GRO 12V-35 mai poate fi utilizată și la pregătirea suprafeței unei mașini pentru vopsire. Iar dacă pentru suprafețele plate și mari pot fi utilizate cu ușurință scule cu o arie de acțiune mai mare, pentru colțurile mici și zonele greu accesibile din interiorul caroseriei este nevoie, cu siguranță, de Bosch GRO 12V-35, cu ajutorul căruia puteți șlefui și îndepărta stratul vechi de vopsea.

Însă unealta multifuncțională vine la pachet și cu un accesoriu ce permite găurirea în perete și un capăt cu ajutorul căruia puteți tăia diverse suprafețe precum țevile sau parchetul. Vestea bună este că Bosch GRO 12V-35 este disponibil astăzi la un preț special, în magazinul Tehnic Bazar (https://www.tehnicbazar.ro/), magazin online de scule electrice de mână și accesorii. Multifuncționalul rotativ Bosch GRO 12V-35 este o mașină puternică și versatilă, ce poate fi utilizată și cu acumulatorii profesionali Li-Ion de 10.8 V.

Setul de livrare cuprinde 1/2 inserție L-BOXX pentru sculă, adaptor carcasă, bucșă elastică, cheie, cutie accesorii, disc de tăiere și dorn de prindere. Mai multe informații pot fi găsite aici (https://www.tehnicbazar.ro/cumpara/bosch-gro-12v-35-polizor-drept-12-v-2-x-2-0-ah-17052).

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019