novapex

 

Echipa locala de management a Schneider Electric Romania are o noua componenta

Schneider Electric Romani
vizualizari

Echipa locală de management a Schneider Electric, lider în transformarea digitală a managementului energiei și al automatizării, are o nouă formulă, în urma cooptării unor profesioniști din afara companiei și a promovării altora la nivel global, pe parcursul ultimelor luni. Domeniile în care au apărut schimbări sunt cel financiar și de resurse umane.

Astfel, Andreea Blenche a preluat funcția de CFO pentru Schneider Electric România & Moldova. Cu o experiență de peste 18 ani în domeniul financiar, inclusiv în poziții de coordonare regională, Andreea este coordonator si co-fondator al CFO Club România. Andreea Blenche a absolvit Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori a Academiei de Studii din București, precum si un masterat al aceleiași facultăți. Din 2011, este membru al asociației globale de experți contabili ACCA (Association of Certified Chartered Accountants).
Andreea Blenche, membru al asociației globale de experți contabili ACCA

Cea mai recentă componentă a echipei este Daniela Dumitru, care, începând cu luna aprilie, a preluat funcția de HR & IC Business Partner pentru România și Moldova. Daniela Dumitru activeaza in domeniul HR din anul 1999, ocupând poziții la nivel local și global în mai multe companii. Daniela este absolventă a Facultății de Psihologie, cu Master in Consilierea Carierei.
Daniela Dumitru HR & IC Business Partner pentru România și Moldova

Cristina Mancaș a fost promovata în funcția de HR Vice President pentru Sud Estul Europei, la 3 ani dupa ce s-a alaturat echipei Schneider Electric Romania, unde a ocupat funcțiile de HR Director și SEE Talent Manager & HR Director România

„Credem foarte mult în contribuția valoroasă pe care o pot aduce membrii echipei Schneider Electric România, fiind deja familiarizați cu valorile companiei. Avem, totodată, deschiderea față de perspectiva nouă pe care cineva din exterior o poate insufla”, spune Marius Perșinaru, Country President Schneider Electric România & Republica Moldova.
„Această deschidere ne-a adus numeroase povești de succes ale unor colegi care au început la biroul local, ulterior obținând poziții importante în cadrul companiei, la nivel global. De asemenea, credem că succesul este rezultatul unei strategii de HR reușite, care pune accent pe învățare și perfecționare continuă.

Cristina Mancaș HR Vice President pentru Sud Estul Europei

Compania Schneider Electric este prezentă în România de peste 20 de ani, având clienți importanți din nenumarate domenii industriale, pe care îi ajută să isi crească eficiența proceselor operaționale și să obțină mai mult control, diminuându-și, în același timp, impactul asupra mediului.

Despre Schneider Electric

Schneider Electric este promotorul transformării digitale a managementului energiei și al automatizării în locuințe, clădiri, centre de date, infrastructură și în diferite industrii. Cu o prezență globală în peste 100 de țări, Schneider este liderul incontestabil în managementul energiei – de medie tensiune, joasa tensiune și alimentare electrica de siguranță, precum și în sisteme de automatizare. Furnizăm soluții integrate de eficientizare, îmbinând energia, automatizarea și software-ul. În cadrul sistemului nostru global, colaborăm cu cea mai mare comunitate de parteneri, integratori și dezvoltatori, pe platforma noastră deschisă, pentru a livra eficiență operațională și control în timp real. Considerăm că angajații și partenerii excepționali fac din Schneider o companie excepțională și că angajamentul nostru pentru inovație, diversitate și sustenabilitate asigură prezența vieții oriunde, oricând și pentru oricine. Life is On!

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii