Aerteknika

Identificati elemente de exterior cu ajutorul etichetelor Brady avand o rezistenta de pana la 12 ani, fiind disponibile in 4 culori

Eticheta de identificare de exterior B-8591
vizualizari

Brady_logo

Cea mai rezistentă etichetă de exterior de pe piață rezistă la radiații UV, condiții meteorologice ostile, lichide și abraziune și asigură identificarea clară a echipamentelor de exterior, vehiculelor, componentelor și instalațiilor până la 12 ani. Eticheta de identificare de exterior B-8591 de la Brady Corporation este disponibilă acum în mai multe culori, pentru a deservi mai multe aplicații.

Durabilitate de până la 12 ani

Numeroase soluții de identificare de exterior se decolorează, se micșorează, crapă sau cad după câțiva ani, devenind ilizibile și inutile. Eticheta de identificare de exterior extrem de durabilă, fără halogen, de la Brady rămâne fixată și foarte lizibilă până la 12 ani, chiar și în medii dificile, așa cum arată rezultatele testelor efectuate în condiții meteorologice ostile accelerate, conform ASTM G155, ciclul 1. Eticheta oferă o rezistență excepțională la intemperii și nu necesită folii supralaminate pentru protejarea conținutului.

Identificarea clară și durabilă facilitează utilizarea echipamentelor, componentelor, vehiculelor, instrumentelor și unităților, fără înlocuiri frecvente.
Brady etichete_exterior

Numeroase aplicații de exterior

Imprimată cu negru pe galben, argintiu sau alb și cu alb pe negru, cea mai rezistentă etichetă de exterior este ideală pentru codurile de bare și identificarea dulapurilor electrice, a vehiculelor, echipamentelor, instalațiilor și panourilor solare. Printre posibilele aplicații se numără, de asemenea, identificarea indicatoarelor, a instalațiilor de iluminare, distribuitoarelor automate, unităților de aer condiționat montate pe acoperiș, a ușilor sau scărilor exterioare.

În domenii cu activități sau produse de exterior, precum telecomunicații, construcții și instalații electrice, cea mai rezistentă etichetă de exterior asigură eficiență sporită prin identificarea clară și informații imediat accesibile.

Ușor de creat și de aplicat

Cea mai rezistentă etichetă de identificare de exterior poate fi imprimată la fața locului, cu imprimanta BBP11, BBP12 sau BradyPrinter i7100 de la Brady. Software-ul specializat de tipărire poate oferi o serie de opțiuni de creare a codurilor de bare și serializare pentru imprimarea la fața locului. Această etichetă autoadezivă fără folii supralaminate este ușor de imprimat și aplicat. Numită și B-8591, eticheta de exterior cea mai rezistentă la condiții meteo ostile face parte din seria de etichete Brady WorkHorse™ Series.

Consultați raportul de testare sau obțineți o mostră prin site-ul nostru web.

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

Romtherm 2019