Aerteknika

Schneider Electric isi extinde serviciile de suport clienti cu o aplicatie pentru smartphone si tableta

aplicatia Customer Care by Schneider Electric
vizualizari

Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei, a lansat aplicatia Customer Care by Schneider Electric, prin care le ofera clientilor acces facil 24/7 la servicii de suport specializat si informatii utile. Disponibila gratuit, in 11 limbi straine, pe dispozitivele iOSTM si AndroidTM, aceasta aplicatie reprezinta cea mai rapida si usoara cale de a contacta direct un reprezentant Schneider Electric.

Caracteristici de tip self-service
Prin utilizarea functiei de cautare rapida sau prin scanarea unui cod QR, clientii pot accesa raspunsuri la intrebari frecvente si documentatia tehnica a produselor. De asemenea, acestia au posibilitatea de a cauta ghiduri tehnice si de a inregistra produse.

Conectarea cu Schneider Electric
Aplicatia Customer Care by Schneider Electric le ofera clientilor acces rapid la asistenta specializata, acestia putandu-se conecta direct cu Centrul de Suport Clienti al Schneider Electric printr-o singura atingere a ecranului tactil sau prin e-mail.

Proiectata pentru dispozitivele iOSTM si AndroidTM, aplicatia Customer Care by Schneider Electric este disponibila gratuit pe Google PlayTM si in Apple App StoreSM, in 11 limbi straine, urmand sa includa in viitor noi limbi straine si caracteristici.

Servicii de suport clienti in Romania
Aplicatia Customer Care by Schneider Electric a fost dezvoltata ca parte a eforturilor continue ale companiei de a le asigura clientilor servicii de cea mai inalta calitate.
In Romania, Schneider Electric opereaza si un centru de suport clienti, infiintat in anul 2011 in Bucuresti, care functioneaza in prezent ca un hub regional pentru grupul Schneider Electric. Cei aproximativ 100 de angajati ai centrului ofera asistenta comerciala, logistica si tehnica prin telefon, web si email pentru 46 de tari, in 20 de limbi straine, pentru parteneri, distribuitori, dezvoltatori de tablouri electrice, integratori de sistem, electricieni si utilizatori finali ai solutiilor Schneider Electric.

 

Opinii

https://bit.ly/2Ds8Frn

 

„Există viitor pentru motoarele diesel. Vrem să punem punct, odată pentru totdeauna, dezbaterii privind declinul tehnologiei diesel.”

Dr. Volkmar Denner, CEO Bosch

Dr. Jochen Köckler

Tehnologia nu înseamnă a concura cu oamenii; este vorba de a ajuta oamenii. Noi suntem cei care luăm deciziile și stabilim cursul.

Dr. Jochen Köckler, Președintele consiliului de administrație al Deutsche Messe

O abordare a Inteligenței Artificiale de succes nu se referă doar la tehnologie, ci mai ales la oameni inteligenți. Organizaţiile ar trebui să aibă ca prioritate atragerea şi cultivarea de talente.

Carmen Adamescu, Partener EY România

Top Categorii

Romtherm 2019

 

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare