Afriso

 

Un nou design pentru Eplan Electric P8

Eplan Electric P8
vizualizari

S-au spus multe despre Platforma Eplan, versiunea 2.8. Acum, cu doar câteva zile înainte de lansare, accentul este pus pe Eplan Electric P8. Utilizatorii vor avea parte de îmbunătățiri în ceea ce privește configurarea, datele de magistrală și proiectarea completă cu Siemens TIA Portal. Eplan Electric P8, soluția CAE consacrată, surprinde și prin introducerea unei interfețe cu utilizatorul complet nouă și a unui portal de utilizare integrat.

Eplan Electric 8

Foto: Eplan Electric P8 V.2.8.jpg: În fereastra de dialog ,,Editare șir de cleme,, utilizatorii vor putea în curând să aloce mai multe accesorii aliniate în același timp.

Monheim/Nürnberg, Germania, 27 noiembrie 2018 - O nouă interfață grafică cu utilizatorul, ergonomia crescută și tehnologia macro îmbunătățită reprezintă caracteristici distinctive ale noii Platforme Eplan, versiunea 2.8. Iar aceasta nu este totul: un nou portal integrat direct în soluția software îi întâmpină pe utilizatori chiar de la pornire. Oferind informații cuprinzătoare, acesta include sfaturi și sugestii care ușurează munca zilnică a utilizatorilor, pe lângă știri și inovații din portofoliul de produse Eplan, tutoriale, detalii despre oportunitățile de formare și multe altele.

Schimb extins de date cu TIA Portal

În plus, sistemele individuale, ar fi Eplan Electric P8, prezintă o varietate de caracteristici noi. Primul pas include îmbunătățiri în interacțiunea bidirecțională între Eplan și TIA Portal.. În Nürnberg, utilizatorii pot descoperi modul în care formatul AutomationML acceptă chiar mai eficient proiectarea tehnologică de tip complet, ceea ce optimizează la rândul său configurația datelor PLC.
 
În fereastra de dialog ,,Editare șir de cleme, utilizatorii vor putea în curând să aloce mai multe accesorii aliniabile în același timp. Toate dispozitivele selectate în meniul contextual corespunzător sunt apoi atribuite șirului de cleme marcat. Acest lucru economisește timp în procesul de proiectare.

Transferarea proiectelor de configurare

Cu un nou element de meniu, utilizatorii pot transfera acum proiecte de configurare, de exemplu, datele pentru o casetă PLC, la porturile de magistrală corespunzătoare, eliminând activitatea anevoioasă de introducere manuală a datelor pentru fiecare port individual. Intrările potențial existente ale portului de magistrală se actualizează. Dacă un port individual de magistrală este atribuit unui alt proiect de configurare, această valoare poate fi apoi modificată manual, toate acestea oferind o mai mare flexibilitate în procesul de proiectare.

Datele de magistrală sunt disponibile acum pentru toate tipurile de reprezentare

Anterior, utilizatorii Eplan Electric P8 puteau introduce doar date de magistrală pentru conexiuni de rețea cu o singură linie/cu cablaje ale magistralei. Noutatea pentru utilizatori în fereastra de dialog de proprietăți pentru conexiunile de magistrală o reprezintă fila «Date magistrală» pentru toate tipurile de reprezentare. Aceasta permite introducerea datelor de magistrală în schemă și afișarea acestora fără specificarea unei reprezentări unifilare. Un alt avantaj practic: datele de magistrală nu mai sunt șterse atunci când se schimbă tipul de reprezentare. Acest lucru oferă mai multă libertate în cadrul unui proiect.

Eplan Electric P8

Foto: Acum, în portalul integrat există știri și inovații din portofoliul de produse Eplan, tutoriale, detalii despre oportunitățile de formare și multe altele.

Aflați mai multe la: discover.eplan.eu/plattform_28

Aflați mai multe la www.eplan.de și www.friedhelm-loh-group.com.
 

Eplan Software & Service GmbH Sediu permanent România
Str. Ana Aslan Nr.40 ,Etaj I
400528 Cluj-Napoca
Romania
Ceclan Raluca
Phone: +40 264 438 723
Fax: +40 264 438 724
ceclan.r@eplan.ro

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

 

ajutor instalator

 

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ieas