16-18 octombrie: ECOMEDIU a ajuns la cea de-a XI-a editie

55 vizualizari
ecomediu
Distribuie pe

ECOMEDIU - Targ de echipamente, utilaje si aparate pentru investigarea, analiza si controlul calitatii apei, aerului, solului; utilaje de salubritate si igiena urbana, a carui prima editie a avut loc in 2003, a ajuns anul acesta la cea de- a XI a editie, si va avea loc intre 16-18 octombrie 2013.
Expozitia a ajuns sa reuneasca incepand de la a IV-a editie firme din Austria, Italia, Ungaria.


6 motive ca sa participati la ECOMEDIU 2013:
1. Eveniment European
2. Tarife mici pentru participare
3. Conferinte internationale de inalta tinuta
4. Expozantii au acces gratuit la conferinte
5. Cu ajutorul partenerilor nostri media vom asigura vizitarea targului de catre grupurile tinta ale expozantilor
6. Brokeraj international

Serviciile oferite de organizatori: 
Pentru expozanti: constructia standurilor; inchiriere mobilier; reclama in centrul expozitional; manipulare si depozitare exponate; legitimatii; asigurarea pazei; curatenie; sonorizarea pavilioanelor; conferinte internationale; organizarea unui cocktail pentru expozanti; parcari; asistenta organizatorilor; acces internet, email sau proiectii pentru expozanti; inchiriere sali de conferinta.

Pentru vizitatori:
prezentari de produse, participarea la conferinte, demonstratii practice ale utilajelor (utilajele pot fi puse in functiune, asigurandu-se apa, canalizare, curent trifazic)
Piata vizata de expozitie este pentru vizitatorii din vestul Romaniei- jud. Arad, Bihor, Cluj, Maramures, Zalau, Sibiu, Hunedoara, Alba, Caras Severin, Timis, iar pentru expozanti este cea din Romania in primul rand si din UE.

PROGRAM ECOMEDIU 2013
Miercuri, 16.10.2013

11.00 - Deschiderea oficiala a targului Ecomediu
14.30 - 17.30 - Conferinte internationale pe tema: Protectia apei, aerului si a solului
18.00 - Inchiderea targului

Joi, 17.10.2013
10.00 - Deschiderea targului
12.00-17.00 - Conferinte internationale pe tema: Recuperarea, reciclarea si/sau sortarea deseurilor
18.00 - Inchiderea targului

Vineri, 18.10.2013
10.00 - Deschiderea targului
11.00-16.00 - Conferinte internationale pe tema: Biodiversitate
16.00 - Marsul biciclistilor
18.00 - Inchiderea targului

Evenimentul promite a avea un rasunet international si va fi punctul de intalnire a celor mai importanti lideri de piata si a expertilor in protejarea mediului inconjurator.
Peste 30 de companii, atat din tara, cat si din strainatate, se vor reuni intr-o expozitie cu standuri atractive, insotita de un program complex de conferinte si dezbateri sustinut de experti romani si internationali.

„Editia din acest an a targului international de mediu – ECOMEDIU aduce o crestere semnificativa a numarului de firme expozante si un standard ridicat al conferintelor prin participarea expertilor interni si internationali.
In premiera pentru ECOMEDIU, se vor organiza intalniri ale clusterelor din Romania si Ungaria, brokeraje internationale pe teme de energii regenerabile, dar si seminarii prin care CCIA Arad reuneste administratii locale din partea de Vest a tarii, in scopul gasirii de solutii pentru dezvoltare locala.
ECOMEDIU este mai mult decat un targ, este un eveniment care isi propune sa devina un punct de reper international pentru pro
blematicile de mediu, urmand ca rezultatele dezbaterilor sa fie aduse in atentia factorilor decizionali de la nivel regional, national si european”, a declarat Gheorghe SECULICI, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad.

Deschiderea oficiala a targului va avea loc miercuri, 16 octombrie, la ora 11, urmata de o serie de conferinte internationale, pe teme de protecţia aerului, apei si a solului. Cea de-a doua zi va fi dedicata tematicii de management al deseurilor, in care vor fi cuprinse si seminariile pentru administratiile locale si brokeraj international.

Ultima zi va avea ca tematica biodiversitatea si voluntariatul. Institutiile de invatamant si publicul larg sunt invitati in spatiul exterior al EXPO ARAD, pentru a lua parte la demonstratii „explozive” ale ISU Arad si cascadorii pe bicicleta.

“Multumim Ministerului Mediului si al Schimbarilor Climatice pentru sustinerea acestui eveniment, dar si Consiliului Judetean Arad si celorlalti parteneri implicati in proiect. Ne dorim ca publicul sa constientizeze importanta de a participa la acest salon international dedicat mediului, ca o oportunitate si o responsabilitate de a fi parte integranta din efortul comun pentru o viata mai sanatoasa, atat pentru generatia din care facem parte, cat si pentru generatiile ce vor urma”, a declarat Liana COTUNA, managerul evenimentului. 
 

Periodicitate: anual
Perioada: 16.10.2013 - 18.10.2013
Locatie: Expo Arad International
Expozanti directi: 3100 mp
Vizitatori: 25000 mp
Expozanti directi: 3100 mp
Manager proiect: Liana Cotuna
Tel.: +40-257-216520, +40-730-188295 Fax: +40-257-216521
E-mail: cotuna.liana@ccia-arad.ro

http://www.expoarad.ro/


ECOMEDIU has reached its eleventh edition
16-18 October, 2013

ECOMEDIU - International Fair of technologies and equipment for drinking water preparing, technologies and utilities for waste water processing, urban, industrial and special waste management, projecting and execution of ecological landfills for urban and rural wastes, utilities for investigation, analyzing and quality control of water, air, ground , urban hygiene equipment and many other green technologies and products.
First edition of ECOMEDIU took place in 2003 and starting with its 4th edition, the exhibition managed to bring together companies from Austria, Italy and Hungary.

6 reasons to attend Ecomediu:
1. European event
2. Low participation fees
3. International high quality Conferences
4. Free of charge participation to the International Conferences(for exhibitors)
5. With the support of our important partners and the media promoting, we shall bring the target group for your business to the fair
6. International brokerage 

Services offered by the organizers: For exhibitors: stands-building; renting furniture; advertising in the exhibition center; handling and storage exhibits; passes; ensuring safety; cleaning; sound-system pavilion; international conferences; evening cocktail for exhibitors; parking; assistance by the organizers; internet access; renting conference rooms.
For visitors: Product presentations, attending conferences, demonstrations of equipment.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 108.776 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.666 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video