Aspecte juridice si practice pentru dezvoltarea energiei regenerabile in Romania

66 vizualizari
ENREG ENERGIA REGENERABILA
Distribuie pe

ENREG ENERGIA REGENERABILA®
09-11/04/2014, Expo Arad International


Cea de-a VI-a edtie a ENERG Energia Regenerabila, cel mai mare targ pe energie regenerabila si eficienta energetica din triunghiul de frontiera Romania-Ungaria-Serbia, revine intre 9-11 aprilie 2014, la Expo Arad International.

Evenimentul va oferi vizitatorilor, pe langa partea de expozitie, o serie de evenimente conexe in domeniu. Experti si persoane cu putere de decizie se vor intalni pentru schimb de informatii cu privire la inovatii promitatoare, aspecte juridice cu privire la energiile regenerabile, noi trenduri, cele mai noi tehnologii si solutii orientate spre practica.

Ziua primarilor este evenimentul conex care vine in sprijinul autoritatilor publice locale si este organizat de catre RECCO in parteneriat cu Asociatia Partener pentru Administratia Publica Locala Bucuresti. Evenimentul va avea loc pe 09 aprilie 2014, la Expo Arad International si va prezenta participantilor detalii si informatii despre interesul autoritatilor locale pentru producerea energiei regenerabile si rolul biomasei in incalzirea centralizata. De asemenea, vor avea loc prezentari ale expozantilor si expertilor din domeniu.

Reprezentanti ai unor institutii de prestigiu vor sustine prezentari despre: Noi realizari in industria cu efect de sera. Sere inchise si pasive; Contracting-Solutia Dvs. pentru Eficienta Energetica si Realizarea unui grup Task Force ca instruire a energiei curate reconvertind terenurile marginale: Proiectul M2RES. Printre referenti se numara: Catalin Dragostin – Director EnergyServ Romania; Marius M. Balas – Conf. Univ. Dr. Eng.; Gheorghe Sima – Universitatea Aurel Vlaicu din Arad; Sabina Vasiu-Director Vanzari Proenergy Contract Installations SRL, Romania; Manuela Draghicescu – Director executiv APSNE SUNE, Romania; Levente Bognar – Viceprimar al Municipiului Arad; Ionel Chirita-Presedintele Asociatia Partener pentru Administratie Publica Locala Bucuresti.

IBEF – International Business Exchange Forum da loc an de an unei intalniri intre experti din Serbia, Ungaria si Romania, din euroregiunea Dunare-Cris-Mures-Tisa, care discuta probleme legate de energiile regenerabile si posibilitati de colaborare intre tari. Anul acesta evenimentul va avea loc pe 09 aprilie 2014 la Expo Arad International.

In vederea atingerii obiectivelor 20-20-20 pana in 2020, CERE-Centrul de Excelenta pentru Energii Regenerabile, Eficienta Energetica si Mediul Inconjurator din Viena, Clusterul de Energii Sustenabile din Romania – ROSENC si RECCO organizator international de targuri si conferinte la nivel european va organiza workshop-ul Eficienta Energetica – Calea spre Dezvoltare Durabila. Realitati si Oportunitati pe 9 aprilie 2014.

Ziua consultantei legale reuneste: proprietari de companii, consilieri in energie, companii de consultanta, banci, producatori de energie, asociatii, cercetare si dezvoltare, dezvoltatori de proiecte cu avocati de prima clasa, activi in sectorul energiei regenerabile pe 09 aprilie 2014la centrul de afaceri Expo Arad International. In cadrul evenimentului vor fi dezbatute subiecte ca: Aspecte legale pentru proiectele de biomasa in Romania (cogenerare, biogaz, energie din lemn); Proiectele de microhidrocentrale si aspecte legale si Cadrul juridic pentru parcuri fotovoltaice in Romania. Evenimentul este sponsorizat de Cabinetul de Avocatura Hategan din Timisoara.
In paralel cu targul, va avea loc pe data de 10 aprilie FORUMUL LED, organiza in colaborare cu Comitetul National Roman de Iluminat. Evenimentul va prezenta aspecte ale iluminatului LED, care evolueaza extrem de rapid si care creeaza oportunitati care nu erau posibile inainte de aceasta tehnologie.

Pe 11 aprilie 2014 vizitatorii targului vor putea participa la Forum. Cariera in industria energetica care este organizat cu scopul de a sprijini studentii, proaspat absolventii sau tinerii profesionisti in cautarea unui loc de munca in domeniu sau care doresc sa se informeze cu privire la anumite prezentari sau proiecte sustinute de reprezentanti ale unor universitati si companii importante sau cu privire la posibilitatea de a participa la diverse programe sau traininguri care sa ii ajute in formarea lor profesionala sau o cariera de succes in acest sector.
Aceste evenimente conexe le sunt oferite participantilor in mod gratuit si se adreseaza: arhitectilor, electricienilor, dezvoltatorilor de proiecte, campaniilor de cercetare si dezvoltare, operatorilor, producatorilor, primarilor, autoritatilor publice locale, studentilor si altora.

Pentru mai multe informatii despre ENERG ENERGIA REGENERABILA, puteti vizita website-ul targului www.energ-expo.com

Contact:
Anca Oprea
REECO RO EXPOZITII SRL
B-dul. Revolutiei, Nr. 96, Ap. 4,
310025 Arad
Tel: +40 (0) 257-230999
Fax: +40 (0) 257-230998
oprea@reeco.ro
www.reeco.eu

Asigurati-va locul la conferintele internationale, workshop-urile si forumurile ce vor avea loc in paralel cu expozitia! Termenul limita pentru inregistrarea online este 4 aprilie 2014. Locurile sunt limitate!

Miercuri, 09.04.2014
- Viitorul pietei PV in Romania
- Energia regenerabila in centrul atentiei: Ziua consultantei legale
- Eficienta Energetica - Calea spre Dezvoltarea Durabila. Realitati si Oportunitati

Joi, 10.04.2014 
- Viitorul pietei PV in Romania
- Forum International - Biogaz si Cogenerare in Romania
- Sisteme de iluminat din surse regenerabile

Vineri, 11.04.2014 
- Forum - Energia din lemn in Romania 

• Evenimente conexe: 
Evenimente conexe sunt gratuite. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati online.
- Ziua Primarilor
- IBEF - International Business Exchange Forum 
- Forum - Cariera in industria energetica 
- Forum CCIpR
- Ceremonia de deschidere
- Seara Profesionala pentru Networking
- Business Matching 
- Tur ghidat al targului

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.911 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 690 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video